Maç Sonuçları

Büyük şölen atv'de

Türkiye Kupası'nda F.Bahçe, 2-1'in rövanşında Bursaspor'u ağırlıyor. Müthiş maç 20.30'da atv'den canlı yayınlanacak. Turu geçen finalde G.Saray'ın rakibi olacak

Giriş: 02 Nisan 2019, Salı 22:54
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında bugün Fenerbahçe ile Bursaspor son kozlarını oynayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.30'da başlayacak ve atv'den canlı yayınlanacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Turu geçen takım 3 Haziran'da Bursa'da oynanacak finalde G.Saray ile karşılaşacak. F.Bahçe'de kupa maçlarında 3'er sarı kartları bulunan Caner, Diego ve Hasan Ali bugün de kart görürse, takımlarının turu geçmeleri halinde finalde forma giyemeyecekler. Sarı-lacivertliler, turu geçerse kupa tarihinde 16. kez finale yükselecek. Kupayı 6 kez müzesine götüren Kanarya, son 10 sezonda 6 kez final oynadı.

F.BAHÇE NASIL TUR ATLAR?
Yarı finalin ilk maçını deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, tur için önemli bir avantaja sahip. Her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale yazdıracak sarı-lacivertliler, 1-0'lık yenilgi halinde de gol averajıyla turu geçecek. İlk maçın skorundan daha gollü galibiyetler ise Bursaspor'u finale taşıyacak.