Maç Sonuçları

Türkiye Kupası final biletleri satışta

Galatasaray ile Bursaspor arasında 3 Haziran Çarşamba günü Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin biletleri satışa çıktı.

Giriş: 02 Nisan 2019, Salı 22:54
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesi "tff.org" üzerinden ve gişelerden yapılan bilet satışı, kulüplerin talepleri doğrultusunda yürütülüyor. TFF'den yapılan açıklamada, Galatasaray tribün biletlerinin tamamının internet üzerinden, Bursaspor tribün biletlerinin ise internet satışının yanı sıra büyük çoğunluğunun gişelerden satılacağı belirtildi.

Bursaspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada da yeşil-beyazlı taraftarlara kapalı tribünün bir kısmı, kapalı kale arkası tribününün tamamı ile maraton tribününün bir kısmı olmak üzere toplam 10 bin 862 bilet ayrıldığı kaydedildi. Açıklamada, 2014-2015 sezonuna ait Bursaspor kombine biletleri ile Passolig uygulamasının final müsabakasında geçerli olmayacağı ifade edildi. Bilet fiyatlarının kapalı tribün 150, maraton tribünü 100, kapalı kale arkası tribünü ise 50 lira olarak belirlendiği belirtildi.