Maç Sonuçları

Bursa'da müthiş düello

Ziraat Türkiye Kupası perdesini, muhteşem bir finalle kapatıyor... Lig şampiyonu Galatasaray, 2000'den sonra ilk kez yakaladığı duble şansını kaçırmama, Bursaspor ise 29 yıllık hasreti bitirme hedefinde

Giriş: 02 Nisan 2019, Salı 22:54
Ziraat Türkiye Kupası'nda beklenen an geldi. G.Saray ile Bursaspor bu gece dev finalde karşılaşacak, kupanın sahibi belli olacak. Saat 20.30'daki nefes kesen kapışma, ATV'den naklen ekranlara gelecek.

KUPA İLE YATIP KUPA İLE KALKIYORUZ
Hamza Hamzaoğlu: "Öncelikle Bursaspor'u sezon boyunca verdiği zevkli mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İki takım da bu kupayı çok istiyor. Biz bununla yatıp bununla kalkıyoruz. İki takım da mücadeleyi ön planda tutuyor. Sahada kupayı isteyen iki taraf olacak. Hak edenin kazandığı, kaybedenin dahi zevk aldığı mücadele olmasını diliyorum. Şenol hocayı çok beğeniyorum. İnşallah biz de onun yolunda ilerleriz. Fernando Muslera'nın yokluğunda kalemizde Sinan Bolat olacak. Chedjou iyileşti, ihtiyaç olursa onu da kullanabiliriz."

SEYİRCİLERE İYİ FUTBOL İZLETECEĞİZ
Şenol Güneş: "Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum ve Avrupa'da başarılar diliyorum. Sezona Galatasaray maçı ile başladık ve Galatasaray karşılaşması ile bitiriyoruz. Ben oyuncularıma 'var olan değeri ortaya koyun' diyorum. Ligde emek verdik, düşündüğümüz yerin altında kaldık. Üzüldük. Şimdi bir final maçına çıkıyoruz. İki takım da istiyor. Şehrimizde olduğu için bizim için kupa biraz daha ön planda. İyi bir futbol izleteceğiz. Fairplay'in ön planda olduğu güzel hareketlerin alkışlandığı bir maç istiyorum."

BAYRAK ALANI'NA DEV EKRAN
Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, vatandaşların finali beraber izleyebilmesi için Bayrak Alanı'na dev ekran kuracak. Karşılaşmaya gidemeyen Yıldırımlılar, dev ekrandan maç yayını ile stat atmosferi içerisinde kupa coşkusunu yaşayacak.

DEMİRÖREN'DEN TURKUVAZ MEDYA GRUBU'NA TEŞEKKÜR
TFF Başkanı Yıldırım Demirören final öncesi yayınladığı mesajda "Kupanın isim sponsoru Ziraat Bankası'na ve sezon boyu yaptıkları başarılı yayıncılık için Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkür ediyorum. Bu güzel futbol gecesinde futbolseverlere iyi seyirler diliyorum" ifadesini kullandı.

SELÇUK İNAN:
"Şampiyonluktan sonra ikinci kupayı camiamıza hediye etmek istiyoruz. Bursaspor'a saygı duyuyoruz. Seneyi iki kupa ile tamamlamak istiyoruz. Bu nedenle şampiyonluk kutlamalarını bile yarıda kestik. İnşallah çifte şampiyonluk yaşarız. Şenol hoca ile bu kupayı kaldırdım, Hamza hoca ile kaldırmadım. Umarım bu da gerçek olur. Güzel bir final olacağını düşünüyorum ve temenni ediyorum."

OZAN İPEK:

"Bizim için Türkiye Kupası finali çok farklı, çok anlamlı. Sezon başından beri çok uğraştık, büyük emek sarf ettik, bu finali çok istedik ve başardık. Şehrimizin ev sahipliği yapacağı kupa finalinde kazanan taraf olmak, taraftarımıza kupayı hediye etderek sezonu kapatmak istiyoruz. İyi futbol oynayan iki ekip var, hak eden kazansın."