Huzur Sokağı Ekibi, Başarıyı Kutladı…

GİRİŞ TARİHİ:  16.04.2013, 10:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Nisan 2013 Salı, 10:33

Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden uyarlanan ve izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Huzur Sokağı dizisinin 31. bölümünün çekimleri, Üsküdar Altunizade’deki Şehrizar Konakları’nda gerçekleştirildi.

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana reyting sıralamasında hep zirvede olan "Huzur Sokağı" ekibi, dizinin başarısını Şehrizar Konakları'nda kestikleri 30. bölüm pastasıyla kutladı.

Dizinin oyuncularından Selin Demiratar, Kutsi, Sinem Öztürk, Mürşit Ağa Bar, Caner Kurtaran, İpek Özkök, Toygun Ateş, Seray Kaya ve Taylan Güner'le beraber tüm set ekibinin de yer aldığı kutlama keyifli dakikalara sahne oldu.

Bilal karakteri ile beğeni toplayan oyuncu Kutsi ise, duygularını şu şekilde ifade etti: "Şu an yapmış olduğumuz bu kutlama, halkımızın bize gösterdiği sevgi, değer ve beğeninin sonucudur. Tarif edilmesi gerçekten zor, ama bir o kadar da güzel bir duygu. Gece gündüz demeden, oldukça yoğun bir tempoda çalıştığımız bu süreçlerden sonra, bu başarıyı elde edip ekibimizle beraber bunu kutlamak, bizim için, müthiş derecede keyifli."
CANLI YAYIN