Zirvenin sahibi Kimse Bilmez!

GİRİŞ TARİHİ:  23.07.2019, 20:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Temmuz 2019 Çarşamba, 16:13
Zirvenin sahibi Kimse Bilmez!

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı Kimse Bilmez, Salı akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Kimse Bilmez'in ikinci bölümü, Tüm Kişiler'de %5,50 izlenme oranı ve %15,55 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de %3,94 izlenme oranı ve %11,81 izlenme payı, 20+ABC1'de %4,71 izlenme oranı ve %13,20 izlenme payı alarak zirvenin sahibi oldu.

Ali ve Pilot kardeşler yeniden karşı karşıya!

Yaralı haldeki Ali, Sevda'yla birlikte Tuğrul Baba'nın evine sığındı. Uygar'ın yönlendirmesiyle Pilot ve Ali kardeşler tekrar karşı karşıya geldi. Pilot ve Ali kardeş olduklarını ne zaman anlayacak?

Sevda, Ali için kendini siper etti!

Ali, Sevda'yı Uygar'ın elinden kurtardı. Sevda'nın, en sıkışık anında kendisine yardım eden Ali'ye olan hayranlığı gittikçe arttı. Sevda, Uygar'ın Ali'ye doğrulttuğu silahın önüne geçti. Sevda'nın Ali'ye olan ilgisi ne zaman aşka dönüşecek?

Ali ve Köksal'ın geçmişindeki sır perdesi aralandı!

Ali'nin yıllar sonra Köksal'la karşılaşması hem Köksal hem de Ali için şok etkisi yarattı. Sevda'nın babası Köksal ile Ali'nin geçmişteki bağlantısı neydi? Aralarındaki sır Ali ve Sevda'nın ilişkisini nasıl etkileyecek?

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in üstlendiği Kimse Bilmez, Her Salı Saat 20.00'de atv'de!

Kimse Bilmez'in 2. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN