Salı akşamının birincisi Kimse Bilmez!

GİRİŞ TARİHİ:  31.07.2019, 18:46
Salı akşamının birincisi Kimse Bilmez!

Kimse Bilmez tüm kişilerde en çok izlenen yapım oldu!

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 8.bölümü ile Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Kimse Bilmez'in yeni bölümü, Tüm Kişiler'de %4,06 izlenme oranı ve %14,28 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Ali, ölen kişinin kardeşi olmadığını öğrendi!

Ali, Kurtbey'in gösterdiği cesedin kardeşine ait olmadığını öğrendi. Bu kumpası kuranları bulmak için harekete geçti. Ali, her şeyin arkasındaki ismin Kurtbey olduğunu öğrenebilecek mi?

Pilot, kaçmayı başardı!

Pilot, Kurtbey'in elinden kaçarak kurtulmayı başardı. Ali'nin Erniko'nun katili olduğunu öğrenen Pilot ne yapacak? Pilot, Ali'yi öldürecek mi?

Vedat, Ali'den intikamını Sevda'yı kaçırarak aldı!

Vedat, Pilot'u Ali'nin elinden almak için Sevda'yı kaçırdı. Ali, Sevda'yı kurtarmak için harekete geçti. Sevda'yı kurtardı ama onu bekleyen tehlikeyi göremedi. Ali ve Sevda onları bekleyen tehlikeden kurtulabilecek mi?

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00'de atv'de!

Kimse Bilmez 8. Bölümü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN