Kimse Bilmez'de düğün heyecanı

GİRİŞ TARİHİ:  27.08.2019, 11:02
Kimse Bilmez'de düğün heyecanı

Yayınlandığı günden beri çok sevilen Kimse Bilmez'de Ali ve Sevda'nın herkesi merak içerisinde bırakan aşkı, sonunda düğünle taçlandı.

Ali ve Sevda için de sürpriz olan bu düğün, dizinin çekildiği mahalledeki vatandaşların da katılımıyla adeta bir şenlik havasında gerçekleşti. Büyük bir prodüksiyon ve mahallenin katılımıyla çekilen sahneler, Üsküdar'da gerçek bir düğün havası estirdi. Davullu zurnalı sahnelerin çekimlerine katılan mahalle sakinleri de dizinin bir parçası haline geldi. Bol eğlenceli ve kahkahalı geçen çekimde hem oyuncular hem de mahalle sakinleri eğlenceli anlar yaşadı.

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in üstlendiği dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

CANLI YAYIN