Cuma akşamı zirvenin adresi değişmedi!

GİRİŞ TARİHİ:  05.10.2019, 11:03 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Ekim 2019 Pazartesi, 23:52
Cuma akşamı zirvenin adresi değişmedi!

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai’nin yeni sezonda yayınlanan üçüncü bölümü, Tüm Kişiler’de % 7,91 izlenme oranı ve % 20,21 izlenme payı alarak 100 program arasında zirveye yerleşti.

Aslanbey ve Şadoğlu aileleri yeniden karşı karşıya!

Azize Aslanbey, kurduğu oyunla akşlarına ikinci bir şans veren Miran ve Reyyan'ın Aslanbey konağına geri dönmesini sağlar. Yeni evlerinde saldırıya uğrayan Miran Şadoğlu, ailesinden şüphelenir. Reyyan, Miran'ın hesap sormaya gitmesine izin vermez. Babaannesinin baskılarına rağmen Reyyan'ın verdiği söze karşılık Şadoğlu ailesine hesap sormaya gitmez ve durmaya karar verir. Miran'ın değişmeye başlaması Reyyan'ın aşkları için verecekleri mücadelede tüm engelleri aşacaklarına dair inancını güçlendirir. Diğer yandan Reyyan'ın Aslanbey konağında kalmasını istemeyen Hazar gerçekleri ortaya çıkarmak için Miran'a yapılan saldırıları araştırmaya başlar. Hazar'ın bu hamlesiyle Azize'nin kurduğu planlar tehlikeye girer.

Avrupa'nın sosyal medyada en çok konuşulan dizisi Hercai'nin 15. Bölüm etiketi #benseniçoksevdim, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 2. sıraya, Dünya Trending Topics listesinde ise 3. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Hercai'nin 15. Bölümünü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN