Arda Ayten'den "Milyonluk" başarı!

GİRİŞ TARİHİ:  07.10.2019, 19:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Ekim 2019 Pazartesi, 23:53
Arda Ayten'den "Milyonluk" başarı!

atv’nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana geldi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bir milyonluk soruya gelmeye hak kazanan 20 yaşındaki Arda Ayten, büyük bir başarıya imza attı. Ekran başındaki milyonlar da milyonluk soru için yarışan Arda Ayten'in heyecanına ortak oldu.

Bir milyonluk soruyu açtırmadan önce genç yarışmacıyla sohbet eden Kenan İmirzalıoğlu, Arda Ayten'in heyecanını paylaştı. Kitaplara karşı büyük bir ilgisi olduğunu ifade eden 20 yaşındaki Arda Ayten, lisans eğitimine Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi'nde devam ettiğini ifade etti.

Yarışma boyunca bilgisini ve kültürünü konuşturarak başarılı bir performansa imza atan Arda Ayten, Kim Milyoner Olmak İster'de kendisi hakkında merak edilenleri de cevapladı.

Arda Ayten'in yıkan ölüm!

Bir milyonluk soruya ulaşan yarışmacı Arda Ayten, lisede aynı sınıfta okuduğu yakın arkadaşı Kadir'i aniden kaybettiğini ve çok etkilendiği için üniversite sınavından düşük puan aldığını söyledi.

Kim Milyoner Olmak İster'de bir milyonluk soruyu açıldı!

Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezona bir milyonluk soruyla start verdi. Bir milyonluk soruda Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı on kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nda Vatan, Kan, Toprak ve Yurt kelimenden hangisinin diğerlerinden daha az sayıda geçtiği soruldu. "On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında, bu kelimelerden hangisi diğerlerinden daha az geçer?" sorusunu yöneltilen Arda Ayten'in bir milyonluk soruyu bilip bilmediği merak konusu oldu.

Arda Ayten 1 Milyonun sahibi oldu!

Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı ve Arda Ayten, 12.soruya doğru cevap vererek bir milyon değerindeki ödülünün sahibi oldu. Kenan İmirzalıoğlu, genç yarışmacıyı sarılarak tebrik etti.

Kim Milyoner Olmak İster'in 835. Bölümünü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN