Aman Reis Duymasın'ın Fragmanı izleyiciyle buluştu!

GİRİŞ TARİHİ:  16.10.2019, 21:32 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Ekim 2019 Perşembe, 00:43
Aman Reis Duymasın'ın Fragmanı izleyiciyle buluştu!

atv'nin Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncuları '"Aman Reis Duymasın" filminde buluştu. Aksiyon sahneleriyle izleyicinin görmeye alışkın olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kahramanları bu defa izleyiciyi güldürmeye hazırlanıyor!

Filmin fragmanı büyük beğeni topladı!

Merakla beklenen filmde, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan tanıdığımız karakterlerin küçük bir sahil kasabasına tatile gitmesiyle başlayan olaylar beyaz perdeye aktarıldı. Eğlenceli anlarıyla dikkat çeken filmde karakterlerin en büyük korkusu ise, Hızır Çakırbeyli'nin bu olayları duyması...

Usta oyuncu Oktay Kaynarca'nın da yer aldığı filmde Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Hakan Karsak, Savaş Özdemir, Sevinç Gürşen, Sevil Akı, Tevfik Erman Kutlu, Ömer Kurt, Bekir Çiçekdemir, Sabahattin Yakut, Berna Üçkareler ve Ezgi Esma Kürklü gibi başarılı isimler rol aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 143. Bölümünde izleyicinin beğenisine sunulan filmin fragmanı sinemaseverlerin büyük beğenisini topladı. Büyük bir gizlilikle yürütülen çekimler, İstanbul'un Erdek ilçesinde gerçekleşti.

Aman Reis Duymasın 13 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncularının güldürmeye hazırlandığı "Aman Reis Duymasın" 13 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek.

Aman Reis Duymasın filminin fragmanını izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN