Cuma akşamının birincisi Hercai!

GİRİŞ TARİHİ:  19.10.2019, 17:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Ekim 2019 Cumartesi, 23:04
Cuma akşamının birincisi Hercai!

atv ekranlarında yayınlanan Hercai, Tüm Kişiler’de % 8,19 izlenme oranı ve % 19.99 izlenme payı alarak 100 program arasında zirveye yerleşti.

17.bölümüyle izleyiciyle buluşan Hercai'de Miran ve Reyyan aşkı izleyiciyi ekrana kilitledi.

Hercai 17. Bölüm izle

Miran, Azize Aslanbey'e rest çeker!

Tüm engellere rağmen aşklarına sahip çıkan Reyyan ve Miran, sevdalarını herkese kabul ettirmek için çıktıkları yolda savaşmaya kararlıdırlar.Karşılarında duran en büyük isim ise Miran'in babaannesi Azize Aslanbey'dir. Miran'ın Reyyan'ı mutlu etmek için yaptıklarını gören Azize konaktaki gücünü kullanarak Reyyan'ı sindirmeye çalışır. Konaktaki kargaşanın içine düşen Miran ise, babaannesine rest çeker. Babaannesine ve konaktaki herkese Reyyan benim karım Aslanbeyler'in de gelini bunu kabul edeceksiniz der.

Reyyan'ın Miran'a olan aşkı Azat'ı yıkar!

Reyyan'ın konakta zorla tutulduğunu tehdit altında olduğunu düşünen Azat, Elif'e ulaşır ve kendisini Reyyan'la buluşturmasını ister. Azat'ın yolundan vazgeçmeyeceğini ve bu uğurda Miran'a zarar vereceğine inanan Reyyan, Miran'ı ikna ederek Azat'la konuşur. Azat'a, Miran'ı sevdiğini sevdalarının iki aile arasındaki bu düşmanlığı bu bitirecek tek şey olduğunu söyler. Azat'ın gönlündeki sevdadan vazgeçmesini ister. Reyyan'ın Miran'a sevdasının gerçekliğini gözlerinde gören Azat ise yıkılır.

Reyyan'ın Azat ile görüşmesi konakta bomba etkisi yaratır!

Miran'ın yengesi Sultan, Azat ve Reyyan'ın buluşmasını öğrenir. Bu görüşmeden Miran'ın haberi olmadığını düşünen Sultan, fırsatı kaçırmaz ve konağın ortasına bu bombayı bırakır. Azize Aslanbey ise, duyduklarıyla öfkesine öfke katıp Reyyan'a ağır sözler sarf eder. Fakat, Azize Aslanbey, Miran'ı karşısında bulur. Konaktaki kargaşadan kaçmak isteyen Miran ve Reyyan, baş başa olacakları bir yemeğe çıkar.

Azize Aslanbey ve Reyyan savaşı!

Miran, yaşananlardan sonra babaannesini ve Reyyan'ı yanına alarak, şehrin meydanına gider. Tüm Midyat'ı bir yemekte toplayan Miran orada herkese ve babaannesine Reyyan'ın artık bir Aslanbey olduğunu gösterir. Bu durumu kabul etmeye niyeti olmayan Azize, Miran'a hiç beklemediği bir şey söyler. Reyyan'ın Miran ile evlenmesinin asıl sebebinin Azat'ın hayatını kurtarmak olduğunu açıklayan Azize Aslanbey, Reyyan'ın atağı karşısında şok olur. Reyyan, Azize Hanım ama siz beni kaçıranların size neden not verdiklerini açıklayabilecek misiniz Miran'a? diyerek O'na savaşın fitilini ateşler.

Hercai son bölüm izle!

Hercai son bölüm izle!

CANLI YAYIN