Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımına büyük ilgi!

GİRİŞ TARİHİ:  24.10.2019, 12:39
Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımına büyük ilgi!

"Kuruluş Osman" dizisi için nefesler tutuldu. Sadece Türkiye'nin değil bütün dünyanın merakla beklediği Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımı dün akşam yayınlandı. Sosyal medyada büyük yankı bulan dizinin yeni tanıtımı kısa sürede milyonlarca beğeni aldı. Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, atv ekranlarında yayınlanacak olan "Kuruluş Osman"ın başrolünde Burak Özçivit yer alıyor.

"Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?"

Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımında, Burak Özçivit'in canlandırdığı Osman Bey'in "Alplerim, beylerim, balalarım, nice demdir düşman azgınlaştı. İhanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam, ne keder, ne hüzün! Biliriz ki Allah bize yeter! İmanımız bize yeter! Yüreğimiz yeter. İmdi azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İmdi şehadet şerbeti içmenin, aslanlar gibi kükremenin, destanlar yazmanın vaktidir. İmdi milletimizin ikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir. Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?" sözleri büyük beğeni topladı.

Burak Özçivit'in performansı büyük beğeni topladı!

Osman Bey'e hayat veren, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken, Osman Bey'in "Benimle devlet olmaya var mısınız?" sözleri sosyal medyaya damgasını vurup, #DevletOlmak etiketi Türkiye ve Dünya Trending Topics listesinde yer aldı.

"Kuruluş Osman" yakında atv ekranlarında…

CANLI YAYIN