14 Kasım Perşembe, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler yaşandı?

GİRİŞ TARİHİ:  14.11.2019, 14:33 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Kasım 2019 Perşembe, 17:03
14 Kasım Perşembe, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler yaşandı?

14 Kasım Perşembe Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle!

Korkunç cinayet 9 yıl sonra aydınlandı!

Konya'da yaşanan korkunç olay 9 yıl sonra aydınlandı. Teyzesinin kızı Zehra Özkan (34) ile gönül ilişkisi yaşayan Ramazan Çınar (43), kuzenini 14 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü ve ormanlık alana attığı itiraf etti.15 Temmuz 2010'dan bu yana haber alınmayan iki çocuk annesi Zehra Özkan'ı kuzeni Ramazan Çınar'ın öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayeti bu güne kadar saklamayı başaran katil,1 yıldır aşk yaşadıklarını söylediği kuzenini kendisiyle evlenmek istediği için öldürdüğünü söyledi. Ramazan Çınar, dün yer tespiti için kuzenini öldürdüğü Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Akar mevkisindeki araziye götürüldü. Kuzenini öldürdüğü yeri polislere gösteren Çınar, olayın detaylarını anlattı. Katil, şuurunu kaybettiği için cinayet işlediğini öne sürdü.Zehra Özkan'ı aramak için yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı.

Kemal Büyükdeniz cinayetinde şoke eden iddialar!

48 yaşındaki Kemal Büyükdeniz, 15 Ağustos Perşembe günü Mersin Anamur'da silahla vurularak öldürülmüştü. Evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan cinayetle ilgili ortaya atılan iddialar ise herkesi şoke etti. Hatem Büyükdeniz, ağabeyinin ölümünden Kemal Büyükdeniz'in eşi Nadire Büyükdeniz ve oğlu Yusuf'u sorumlu tuttu. Hatem Hanım, Yusuf'un babasının cenazesinde, ben babamı öldüreni biliyorum söylersem kötü olur, dediği öne sürmüştü. Genç adamın şüpheli davranışları herkesin aklını karıştırdı.Kemal Bey'in öldürülmesi ile ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmedi. Talihsiz adamın, Yusuf'un kaçırdığı kızı tekrar evine götürdüğü için oğlu ve kızın babası tarafından öldürüldüğü de öne sürüldü. Kemal Büyükdeniz'in öldürülmeden önce ormanda bir kadını bıçakla tehdit ettiği de belirtildi.Kemal Büyükdeniz ile aralarında arazi sorunu yaşandığı iddia edilen komşu Hüseyin Kasnakçı, stüdyoya konuk oldu. Hüseyin Bey, merhum Kemal Büyükdeniz ile aralarında bir sorun olmadığını söyledi. Kemal Bey'in Hüseyin Bey'in küs olduğu yeğenine araziyi satmak istemesinin aralarında gerginliğe sebep olduğu öne sürüldü.

Remzi Çelebi kendisiyle görüşmek istemeyen annesine seslendi!

Remzi Çelebi, 25 yıldır görmediği annesiyle görüşmek için atv ekranlarında yayınlanan fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Remzi bey'in annesi bulundu ancak anne ve oğlun görüşmesi gerçekleşmedi.Annesinin kendisiyle görüşmek istemediği haberini alan ve oldukça hüzünlenen Remzi Bey: "Anne ölümlü dünya yarın bir gün öleceğiz. Ben seni görmek istiyorum. Torunları seni görmek istiyorum. Affet beni!" diyerek annesine seslendi.

Bugüne kadar bir çok faili meçhul cinayeti aydınlatan, kayıp kişilere ulaşan ve birbirine hasret yaşayan insanları buluşturan Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da atv'de!

14 Kasım Perşembe, Müge Anlı ile Tatlı Sert izle Müge Anlı izle Müge Anlı son bölüm izle

CANLI YAYIN