Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 151. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ TARİHİ:  03.12.2019, 16:24
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 151. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümü yine izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Salı akşamlarına damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 150. bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde neler olacak?

Büyük bir düşmanla karşı karşıya kalan Çakırbeyliler, düşmanı ortadan kaldırabilmek için daha küçük gördükleri bir düşmanla el sıkışmaya razıdırlar. Para söz konusu olduğunda herkesle işbirliği yapabilecek olan Sınırsızlar ile Altan'ın ortaklığını bitirmek için bir planlarını yapmışlardır.. Altan ise yeni planlarını çoktan yapmıştır. Haşmet, yaptığı teklife 'evet' cevabını alabilmek umuduyla son bir kez daha Emine ile görüşür. Ablasının ona ihanet ettiğini düşünen Tipi ise daha fazla sakin kalamaz ve öfkesini dindirebilmek için soluğu Haşmet'in kapısında alır. Masanın bir üyesi olmasının yanında, Çakırbeylilerle akraba olan Haşmet'in ölüm kararını tek başına veren Tipi, bu hareketiyle herkesin sabrını zorlayacaktır. Behram'ı öldürerek bir hainden kurtulduğunu düşünen masa üyelerinin verdikleri bu karardan pişman olacaklar mıdır? Tufan'ın elleri her geçen gün biraz daha kana bulanacaktır.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Naz Elmas, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya gibi başarılı oyuncuları yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı 20.00'de atv'de!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 151. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 151. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 151. Bölüm Fragmanı izle

Edho son bölüm fragmanı

CANLI YAYIN