Hercai'den yeni fragman! Hercai 28. Bölüm'de neler olacak?

GİRİŞ TARİHİ:  07.01.2020, 15:08 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Ocak 2020 Salı, 17:31
Hercai'den yeni fragman! Hercai 28. Bölüm'de neler olacak?

Hercai'nin 28. Bölüm Fragmanı yayınladı. Hercai 28. Bölüm ne zaman? Ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Hercai, iki haftalık aranın ardından bomba gibi ekrana gelmeye hazırlanıyor. atv'nin iddialı dizisi Hercai'den çok konuşulacak fragman!

Diziler iki haftalık bir aranın ardından kaldıkları yerden devam edecek. İntikam ateşinden doğan imkansız bir aşkın anlatıldığı Hercai'nin son bölümünde nefesler tutulmuştu. Elif ve Azad'ın evlenmesi Midyat'ta tüm dengeleri değiştirdi. Miran ve Azad arasında silahlar yine çekildi. Miran bu aşka saygı duyacak mı? Azad ve Elif mutlu olacak mı?

Hercai 27. Bölümünde neler olmuştu?
Miran'ın anneannesini Aslanbey konağına getirmesiyle Azize ve Şükran yıllar sonra yüzleşir. Yaşanan yüzleşme sonrası annesinin geçmişiyle ilgili yeni bilgiler öğrenen Miran artık hangi gerçeğe inanacağı konusunda büyük bir ikileme düşer. Sevdiği adamın geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermeyen Reyyan, Miran'ın çıktığı bu yolculukta en büyük destekçisi olur. Diğer yandan Şükran'ın varlığıyla iyice kapana kısılan Azize, harekete geçmeden önce Elif'i konaktan göndermek ister. Azize'nin baskılarına daha fazla dayanamayan Elif zor da olsa yurt dışına gitmeyi kabul eder. Reyyan ve Miran tüm olanlara rağmen aşklarını doludizgin yaşarken hiç beklemedik bir haberle kendilerini yeni bir savaşın ortasında bulur.

Hercai yeni bölümüyle 17 Ocak Cuma 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN