Hercai yeni bölüm ne zaman? 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

GİRİŞ TARİHİ:  09.01.2020, 12:54 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Ocak 2020 Perşembe, 16:41
Hercai yeni bölüm ne zaman? 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

atv'nin reyting rekorları kıran iddialı dizisi Hercai'nin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İntikam ateşinden doğan imkansız bir aşkın anlatıldığı Hercai geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yüksek reytingleri, başarılı kadrosu, güçlü senaryosuyla yoğun ilgi görüyor.

atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Hercai ne zaman başlayacak? İşte çok merak edilen sorunun yanıtı... Hercai yeni bölüm yayın tarihi!

28. Bölümüyle ekrana gelecek olan Hercai, 17 Ocak Cuma akşamı yeniden izleyiciyle buluşacak.

Hercai 17 Ocak Cuma 20.00'da atv'de!

Hercai'nin son bölümünde neler olmuştu?

Miran'ın anneannesini Aslanbey konağına getirmesiyle Azize ve Şükran yıllar sonra yüzleşir. Yaşanan yüzleşme sonrası annesinin geçmişiyle ilgili yeni bilgiler öğrenen Miran artık hangi gerçeğe inanacağı konusunda büyük bir ikileme düşer. Sevdiği adamın geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermeyen Reyyan, Miran'ın çıktığı bu yolculukta en büyük destekçisi olur. Diğer yandan Şükran'ın varlığıyla iyice kapana kısılan Azize, harekete geçmeden önce Elif'i konaktan göndermek ister. Azize'nin baskılarına daha fazla dayanamayan Elif zor da olsa yurt dışına gitmeyi kabul eder. Reyyan ve Miran tüm olanlara rağmen aşklarını doludizgin yaşarken hiç beklemedik bir haberle kendilerini yeni bir savaşın ortasında bulur.

CANLI YAYIN