Sedanur Güzel cinayetinde flaş gelişme!

GİRİŞ TARİHİ:  14.01.2020, 12:10 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Ocak 2020 Salı, 12:14
Sedanur Güzel cinayetinde flaş gelişme!

Sedanur Güzel cinayetinde flaş gelişme! Son dakika Müge Anlı! Müge Anlı canlı yayınında Sedanur Güzel gelişmesi! 9 yaşındaki Sedanur Güzel, Kars'ın Kağızman İlçesine bağlı Paslı Köyündeki evinden, 16 Eylül 2018 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte erik toplamak için ayrılmış sonrasında kaybolmuştu. Müge Anlı 14 Ocak gelişmeler!

9 yaşındaki Sedanur Güzel,erik toplamak için evden çıkmış ve bir daha geri dönmemişti. Arama çalışmalarının 8.gününde bir dere yatağında ölü olarak bulunan minik Sedanur Güzel'in cinayeti Müge Anlı sayesinde aydınlığa kavuştu.

9 yaşındaki Sedanur Güzel'in öldürülmesiyle ilgili yargılanan Ertan Bozkurt ve Ahmet Bilen, 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 'cinsel istismar' suçundan 30'ar yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan da 9'ar yıl hapis cezasına mahkum edildi. Beraat kararı verilen Himmet Uç ise tahliye edildi. Ertan Bozkurt ve Ahmet Bilen kararı buruk bir sevince oldu. Minik Sedanur'un annesi Handan Güzel, yaşanan gelişmeler sonrası Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Köyde yaşanan huzursuzlukları anlatan Handan Hanım, Ahmet Bilen'in ailesinin köyden ayrılmasını istediklerini söyledi.

CANLI YAYIN