Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

GİRİŞ TARİHİ:  17.01.2020, 14:40 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Ocak 2020 Cuma, 14:49
Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ocak Cuma! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 17 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı sahte evlilik çetesi hakkında şoke eden iddia!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ocak Cuma neler oldu? atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen, evlilik çetesi dosyasında flaş gelişme! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı 17 Ocak Cuma!

atv ekranlarından hafta içi her gün 10.00'da canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evlenme vaadiyle kandırılan damat adayları katılmıştı.Yüklü miktardaki paralarını sahte evlilik çetesine kaptıran damat adayları yaşadıklarını canlı yayında anlatmıştı. Programda konuşulanları ihbar kabul eden Emniyet yetkilileri, harekete geçmiş ve dün Mustafa Şimşek'yi canlı yayında gözaltına almıştı.İddialar üzerine kıtaları aşan evlilik çetesi derinlemesine incelenmeye başlandı. Fas'tan getirilen yüzlerce kadının akıbeti de merak konusu oldu.

Evlilik şebekesiyle ilgili "Çocuk ticareti" iddiası!

Evlilik şebekesiyle ilgili "Çocuk ticareti" iddiası üzerinde duruldu. Müge Anlı konuyla ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün inceleme başlattığını duyurdu.

Hüseyin Kasnakçı, Kemal Büyükdeniz cinayetini itiraf etti!

Müge Anlı'da işlenen bir cinayet daha aydınlandı. Müge Anlı 17 Ocak! Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı yeni bölüm!Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ocak Cuma neler oldu? 48 yaşındaki Kemal Büyükdeniz, 15 Ağustos Perşembe günü Mersin Anamur'daki yaylada silahla vurularak öldürülmüştü. Kemal Büyükdeniz cinayetindeki sır perdesi aralandı. Hüseyin Kasnakçı, Kemal Büyükdeniz cinayetini itiraf etti!

Hüseyin Kasnakçı cinayeti itiraf etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ocak Cuma neler oldu? Kemal Büyükdeniz ile aralarında arazi sorunu bulunan komşusu Hüseyin Kasnakçı, cinayeti itiraf etti. Kemal Büyükdeniz'in Hüseyin Kasnakçı'nın küs olduğu yeğenine araziyi satmak istemesinden kaynaklı iki komşu arasında gerginlik yaşanmıştı. Kemal Büyükdeniz'in cenaze törenine de katılan Hüseyin Kasnakçı, cinayeti itiraf etti. Yaylada işlenen cinayetle ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Hüseyin Kasnakçı savcılığa sevk edildi.

Müge Anlı'da aranan Iraklı iş adamı Majit Kareem Tuama ölü olarak bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Majit Kareem Tuama, İstanbul'a geldikten iki gün sonra 10 Eylül 2019'da İstanbul'da kaybolmuştu. Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı izle! Müge Anlı canlı! Majit Kareem Tuama'nın kardeşi Muhammed Kareem Tuama, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak ağabeyini aramıştı. Iraklı İş adamının öldürülerek Çatalca'da bir ormanlık alana atıldığının bilgisi verildi. İstanbul Emniyeti'nin yaptığı operasyonda iş adamının 4 katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan zanlılardan biri cinayeti itiraf etti. Cinayetin 35.000 dolar için işlendiği öğrenildi.

CANLI YAYIN