Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Ocak Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

GİRİŞ TARİHİ:  23.01.2020, 14:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Ocak 2020 Perşembe, 17:42
Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Ocak Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Ocak Perşembe! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 23 Ocak Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Evini terk eden Emine'ye geri dön çağrısı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Ocak Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı 23 Ocak Perşembe! Ömer Buran ve Sultan Buran çifti, 20 yaşındaki kızları Emine Yıldırım'ı aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

20 yaşındaki Emine Yıldırım nerede?

16 Ocak'ta Ankara Keçiören'de kaybolan 20 yaşındaki Emine Yıldırım'dan haber alınamıyordu. Genç kadının ailesi onu aramak için atv'nin fenomen programı Müge Anlı'ya katıldı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Emine Yıldırım'ın kadın sığınma evinde olabileceğini bu yönde ihbarlar aldıkları bilgisini paylaştı. Emine Hanım'ın eşinden şiddet gördüğü ve ailesinin kendisine sahip çıkmaması üzerine ortadan kaybolduğu da yayında konuşuldu. Gözyaşları sel olan anne ve baba kızlarına eve dönmesi konuşunda çağrıda bulundu.

Müge Anlı'yı öfkelendiren olay!

Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı 23 Ocak Perşembe! Ayfer Yaralı iddialara göre, sosyal medyadan tanıştığı ve evlenme hayali kurduğu Nazmi Bey'e 20 Bin Euro parasını kaptırdı.

Ayfer Yaralı'ya büyük şok!

3 çocuk annesi 45 yaşındaki Ayfer Yaralı, sosyal medyadan tanıştığı ve uğruna Almanya'dan Türkiye'ye geldiği Nazmi Bey tarafından iddialara göre dolandırıldı. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen birlikte yaşadığı Nazmi Bey'in vaatlerine inanan Ayfer Hanım, onunla Türkiye'ye geldikten bir gün sonra dini nikahla evlendiklerini ve sonrasında maddi manevi büyük zarara uğradığını söyledi. Nazmi Bey'in kardeşim diye eve getirdiği kadının sevgilisi olduğunu öğrenen Ayfer Hanım, hayatının şokunu yaşadığını anlattı.

Müge Anlı'yı öfkelendiren olay!

Nazmi Bey hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Hurdacılık yaptığını söyleyen Nazmi Bey, Ayfer Hanım'ı suçladı. " Nazmi'yi 12 yaşındaki kızımın odasına girmeye çalışırken gördüm" diyen Ayfer Hanım'a Müge Anlı'dan tepki geldi. Müge Anlı, Ayfer Hanım'ı yayından aldı.

Palu Ailesi yeniden hakim karşısında!

Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı 23 Ocak Perşembe! Palu Ailesi 5. kez hakim karşısında!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Ocak Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Palu Ailesi davasında aile fertleri 5. kez hakim karşısına çıktı. Cezaevinde tutuklu bulunan Hava Palu, çocukları İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Melek Palu ve Emine Ustael ile onun eşi Tuncer Ustael'in bugün Kocaeli Adliyesi'nde yargılanmasına devam edildi. Edinilen bilgilere göre Savcı, Meryem'in ölümünden Tuncer'i sorumlu tuttu. Masum olduğunu söyleyen Hava Palu da, Tuncer'i yaşananlardan dolayı Tuncer'i sorumlu tuttu.

Türkiye'nin gündemini değiştiren olayda neler yaşanmıştı? Havva Palu, oğulları İsa ve Fatih Palu ile birlikte Aralık ayı sonunda 2008 yılında kaybolan kızları Meryem ve ondan bir yıl sonra kaybolan torunu Melike'nin bulunması amacıyla atv'nin fenomen programı Müge Anlı'nın sunduğu programa başvurmuştu.Ancak programın her yayınında ortaya çıkan bilgiler, ailenin bazı üyeleri hakkında çocuk istismarı, cinayet ve aile içi şiddet gibi bazı iddiaların ortaya atılmasına yol açtı.

37 yaşındaki Ramazan, 16 yaşındaki Şahzade Mehmedova'yı istismardan tutuklandı!

16 yaşındaki Şahzade'yi istismar eden 37 yaşındaki Ramazan tutuklanarak cezaevine gönderildi! 18 Ocak Cumartesi İstanbul Bağcılar'da kayıplarda karışan Özbek asıllı 16 yaşındaki Şahzade Mehmedova'yı aramak için annesi Mukaddes Tacibeyiva , Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı 23 Ocak Perşembe izle!

Çalıştığı pideci dükkanının sahibi Ramazan isimli şahısla aşk yaşayan Mukaddes Tacibeyiva'nın anlattıkları kan dondurdu.Pideci dükkanına gittiğinde Ramazan ile tanışan 16 yaşındaki Şahzade Mehmedova, iddialara göre annesinin erkek arkadaşı Ramazan ile ilişki yaşıyordu. Mukaddes Tacibeyiva, kızı ile sevgilisinin mesajlaşmalarını yakaladığını söyledi.

16 yaşındaki Şahzade'yi istismar eden Ramazan tutuklanarak cezaevine gönderildi!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, dün Şahzade'nin bulunduğu haberi verdi. Mukaddes Hanım, kızını alıkoyduğu gerekçesiyle Ramazan isimli şahıstan şikayetçi olmuştu. Dün gözaltına alınan iki çocuk babası Ramazan, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Müge Anlı yeni bölüm izle

Müge Anlı 23 Ocak Perşembe

CANLI YAYIN