Kuruluş Osman'ın 9. Bölümünde neler yaşanacak?

GİRİŞ TARİHİ:  05.02.2020, 14:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Şubat 2020 Çarşamba, 15:24
Kuruluş Osman'ın 9. Bölümünde neler yaşanacak?

Kuruluş Osman bu akşam yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Hollywood yapımlarını aratmayan prodüksiyonu, güçlü oyuncu kadrosu, sürekleyici senaryosuyla büyük ilgi gören Kuruluş Osman'ın 9. Bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte yeni bölüme dair ipuçları! Kuruluş Osman yeni bölüm izle! Kuruluş Osman 9. Bölüm! Kuruluş Osman'ın 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 9. Bölüm izle yeni bölüm izle

Yannis'in emriyle Şeyh Edebalı'ya pusu kuran Kalanoz'un oyununu, Osman Bey ve Alpleri, bozmuştur. Osman Bey, Kulucahisar'ın kale kumandanı Kalanoz'u öldürüp kalenin önüne atar. Kalanoz'un cesedi akşam yemeğindeki Sofia ve Alişar'ın önüne getirilir. Sofia, bunu Osman'ın yaptığından emindir ve Alişar'ı kışkırtır. Alişar soluğu Dündar Bey'in otağında alacaktır. Osman ve Alişar Bey arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacaktır? Oğlunun katili Salvador'un şehadet getirmesinden sonra Bamsı ne yapacaktır? Osman Bey, Sofia'nın oyununu bozabilecek midir?

Osman Bey, Şeyh Edebalı'nın hayatını kurtarır!

Osman Bey ve Alpleri, Yannis'in kurduğu tuzaktan kurtulmayı başarmıştır. Osman için kendi canından vazgeçmek üzere olan Şeyh Edebalı'nın hayatını da kurtarmayı başaran Osman, yengesi Selcan'ı, Bala Hatun'u istetmek için gönderir. Ancak Şeyh Edebalı kızını Osman'a vermemiştir. Bunu öğrenen Osman ne yapacaktır? Şeyh Edebalı'yı ve Osman'ı elinden kaçıran Yannis'in yeni planı ne olacaktır? Osman'a işkence yapan kişinin Sofia olduğu öğrenildiğinde Dündar Bey ne yapacaktır?

Kuruluş Osman 8. Bölümünde neler oldu?

Osman ve Alpleri, Yannis'in kurduğu tuzaktan kurtulmayı başarmıştır. Osman için kendi canından vazgeçmek üzere olan Şeyh Edebalı'nın hayatını da kurtarmayı başaran Osman, yengesi Selcan'ı, Bala Hatun'u istetmek için gönderir. Ancak Şeyh Edebalı kızını Osman'a vermemiştir. Bunu öğrenen Osman ne yapacaktır? Şeyh Edebalı'yı ve Osman'ı elinden kaçıran Yannis'in yeni planı ne olacaktır? Osman'a işkence yapan kişinin Sofia olduğu öğrenildiğinde Dündar Bey ne yapacaktır?

Kuruluş Osman'ın yeni bölümüne saat 20.00'de bu linkten ulaşabilirsiniz.

Kuruluş Osman her Çarşamba 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN