Osman Bey şahlanıyor!

GİRİŞ TARİHİ:  05.02.2020, 13:03
Osman Bey şahlanıyor!

Kuruluş Osman'ın bu akşam ekrana gelecek 9'uncu bölümü öncesinde yayınlanan özel fragmanda Osman'ın sadık yoldaşı Karayazı ile konuşması dizinin hayranlarından büyük ilgi gördü.

"Hamlık dediler, toyluk dediler lakin Osman daha koşmaya başlamadı!" sözleriyle yaşanacak büyük kavganın sinyallerini veren Osman Bey, bağımsızlık yolunda Alişar Bey'le ve önüne çıkacak herkesle mücadele etmeye kararlı! Şeyh Edebalı'nın tedrisatından geçerek hamlığını atan Osman, hayallerini gerçekleştirebilmek için iktidarı eline alması gerektiğinin farkında. Sofia'nın kışkırtmasıyla Kayılara adeta savaş açan Alişar Bey, gönül koyduğu Bala Hatun için de Osman'la karşı karşıya gelmeye hazır.

Osman Bey ise ne Alişar'ın boyunduruğunu ne de Sofia ve Yannis'in oyunlarını kabul ediyor! Kayılar ve Kulucahisar arasında savaş giderek yaklaşırken, dizinin hayranları bir yandan da Müslüman olmaya karar veren Salvador'un akıbetini merak ediyor. Salvador'un samimi olup olmadığı bu bölümde ortaya çıkacak.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', seyirciyi ekran karşısına çivileyecek sürpriz gelişmelerle dolu dokuzuncu bölümüyle hikayede yeni bir dönemi başlatacak.

CANLI YAYIN