Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı dolandırıcılık olayını değerlendirdi!

GİRİŞ TARİHİ:  07.02.2020, 18:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Şubat 2020 Cumartesi, 11:09
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı dolandırıcılık olayını değerlendirdi!

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, atv ekranlarında yayınlanan "Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor" programında Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı ve Türkiye'nin konuştuğu olay haline gelen dolandırıcılık konusunu ekrana taşıdı. Nihat Hatipoğlu yeni bölüm!

Hafta içi her gün 10.00'da atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı, birbirinden çarpıcı konuları ekrana taşıyor. Bu hafta Müge Anlı'da işlenen ve milyonları ekrana kilitleyen esrarengiz olay herkesi şoke etti. Nişan günü illüzyon yönetimiyle dolandırılan 25 yaşındaki Adile Yeşilgöz ile babası Mehmet Hayri Yeşilgöz, canlı yayında yaşadıklarını anlatmıştı. Mağdurların sayısı gün geçtikçe arttı ve dolandırıcıların 7.5 milyonluk vurgun yaptığı belirtilmişti. Neytullah Bozkurt'un "Altınlar için 600 rekat namaz kıldım, dizlerim yara oldu!" sözleri şaşkınlık yaratmış ve hafta boyu konuşulmuştu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu :"Ben cinlerle irtibata geçiyorum ve onlardan altın alıyorum diyen İhsan Çapar hakkında şunları söyledi. "600 rekat namaz kılacaksınız, ben size küplerle dolu altın getireceğim denilmiş. Cennete gideceksiniz desek 600 rekat namaz kıllanmazsınız. Neden kendinizi kandırılan insan yerine koyuyorsunuz? Biz Allah için namaz kılacaksınız. "

CANLI YAYIN