Liseli Melisa kaçtı mı kaçırıldı mı?

GİRİŞ TARİHİ:  10.02.2020, 19:21 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Şubat 2020 Pazartesi, 21:24
Liseli Melisa kaçtı mı kaçırıldı mı?

2004 doğumlu Melisa daha 15 yaşında. Anne babası ayrılan Melisa, babasının yanında kalıyordu. İnternetten 22 yaşındaki Gaziantepli Volkan Genç’le tanıştı. Melisa yaklaşık bir aydır kayıp...

Esra Erol'da yayınına çıkan anne Asiye Koç, kızının çocuk yaşta alıkonulmasından şikâyetçi oldu. Her ne kadar kızının velayeti kendisinde olmasa da, bir anne olarak sorumluluk hisseden Asiye Koç kaçırılan kızının bulunmasını istedi.

Canlı yayına Gaziantep'ten bağlanan gencin akrabası ve babası, Melisa için kendilerinden 30 bin lira başlık parası istendiği iddia etti. Melisa'yı kaçıran gencin babasını yayında uyaran avukat, bir istismar iddiası durumunda oğlunun cezasının daha da ağırlaşacağını belirterek emniyet güçlerine yardımcı olunması gerektiğini söyledi. Melisa'nın Kemik yaşının 18 olduğu iddiasını ise, anne Asiye Koç doğumun hastanede gerçekleştiğini belirterek yalanladı. Babaannesi ve dedesinin büyüttüğü Melisa için Esra Erol, görenlerin ve duyanların bilgi vermesi için ekrandan çağrıda bulundu.

CANLI YAYIN