Nazan Hanım'ın büyük pişmanlığı!

GİRİŞ TARİHİ:  12.02.2020, 17:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Şubat 2020 Perşembe, 10:22
Nazan Hanım'ın büyük pişmanlığı!

Esra Erol'da programına katılan Nazan Hanım: "Mustafa'yı çok sevdim ama o yıllarca beni evlilik vaadiyle kandırdı..."

Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 12 Şubat Çarşamba! | Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Nazan Hanım'ın büyük pişmanlığı!

2004 yılında Alman bir kişiyle yaptığı evlilikten iki çocuğu bulunan Nazan Hanım'ın hayat hikayesi Esra Erol'da seyircisini derinden etkiledi. Başarılı sunucu Esra Erol, Nazan Hanım için eşinin yaptığı fedakarlıkları anlattı. Erol, Nazan Hanım ile tanıştıktan sonra Müslüman olan ve Türkçe öğrenen Alman asıllı kişinin daha sonradan "Mustafa" adını aldığı aktardı. Almanya'da hayatını devam ettiren Nazan Hanım, memleketi Osmaniye'ye yerleştikten sonra hayatı değişti. Çocuklarının Türkiye'de büyümesini istediğini belirten hanımefendi, yaşadıklarının herkese ders olması için programa katıldığını söyledi.

Uğruna eşinden boşandığı kişi tarafından kandırıldı!

Sevgi mağduruyum diyen Nazan Hanım, Mustafa isimli bir kişiyle tanıştığını ve onun uğruna evliliğini noktaladığını ifade etti. Kadınları uyarmak istediğini belirten genç kadın: " Başka kadınlar bu insana güvenmesin. Böyle erkekler çıktığında gözlerini açsınlar hemen herkese güvenmesinler. Parasal alışverişler olduğunda kadınların gözleri açılsın. Hiçbir erkek kadından para istemez diye düşünüyorum..."

Nazan Hanım'ın büyük pişmanlığı!

İlişkinin başlarında çok mutlu olduğunu belirten Nazan Hanım, sonrasında hayatının kabusa döndüğünü söyledi. Ailesinin uyarılarını dinlemeyen mağdur, 4,5 yıl boyunca süren ilişkide maddi anlamda Mustafa'yı desteklediğini tüm parasını ona verdiğini iddia etti. Ailesine Mustafa Bey için bir çok kez yalan söylediğini ifade eden Nazan Hanım, Alman eşinin kıymetini bilemediğini ve pişmanlık duyduğunu itiraf etti.

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

CANLI YAYIN