Evlat katili babanın cezası belli oldu!

GİRİŞ TARİHİ:  14.02.2020, 12:39 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Şubat 2020 Cuma, 17:24
Evlat katili babanın cezası belli oldu!

Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı Engin Karakollu olayında sıcak gelişme! 2018 Ocak ayında Nevşehir'de kaybolan 34 yaşındaki Engin Karakollu'nun kaybolması üzerine annesi ve ablası Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Aile dramının yaşandığı programda anne, acı gerçeği canlı yayında öğrendi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Şubat Cuma! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm!

Müge Anlı'nın programına katılan anne ve kız kardeş, 34 yaşındaki Engin Karakollu'nun bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Engin Karakollu cinayeti Müge Anlı'da aydınlandı!

atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e oğlunun bulunması için başvuran Şaziment Karakollu, 34 yaşındaki oğlu Engin Karakollu'nun 15 aydır kayıp olduğunu ve bulunmasını istemişti. Oğullarının psikolojik sıkıntıları olduğunu anlatan Şaziment Hanım, oğullarının bütün aile bireylerine şiddet uyguladığını bu nedenle Nevşehir'den İstanbul'a yerleştiklerini söylemişti. Şaziment Karakollu, oğlunun ortadan kaybolmasında eşi Arif Karakollu'nun suçu olabileceğini de iddia etmişti.

Baba Arif Karakollu'dan acı itiraf!

Arif Karakollu, eşi ve kızının stüdyodan çıkmasını istedikten sonra oğlu Engin Karakollu'yu tek kurşunla öldürdüğünü Müge Anlı canlı yayınında itiraf etti. Oğlunu tüfekle öldürdüğünü söyleyen Engin Karakollu, oğlunu evin önüne gömdüğünü söyledi. Evlat katili baba, mecbur kaldım, dedi.

Oğlunu öldüren babaya 16 yıl 8 ay hapis!

Engin Karakollu cinayetinde baba Arif Karakollu 'ya 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Arif Karakollu'nun iyi hali ve canlı yayındaki itirafından dolayı müebbet hapis cezasının 16 yıl 8 ay hapis cezasına çevrildiğini belirtildi. Nevşehir 1. Ceza Mahkemesinde görülen davada eşinden şikayetçi olmayan Şaziment Karakollu, yine de eşinin ceza almasına engel olamadı. Müge Anlı yayınına katılan Şaziment Hanım, ne kocasından ne de evladından yana yüzünün gülmediği anlattı. Eşinden ayrılmadığını ve boşanmayı da düşünmediğini sözlerine ekledi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN