Dursiye Sağlam'dan acı haber! Vahşice öldürüldü! Sevgiliden kan donduran itiraf!

GİRİŞ TARİHİ:  18.02.2020, 11:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Şubat 2020 Salı, 12:01
Dursiye Sağlam'dan acı haber! Vahşice öldürüldü! Sevgiliden kan donduran itiraf!

Müge Anlı ile Tatlı Sert işlenen Dursiye Sağlam'ın şüpheli kaybında son dakika gelişmesi... Müge Anlı acı haberin ayrıntılarını canlı yayında aktardı. İki çocuk annesi Dursiye Sağlam'ın katili tanıdık çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Şubat Salı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 18 Şubat Salı neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

11 Şubat Salı günü Afyonkarahisar'da çalıştığı kafeden mesai bitiminde ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Dursiye Sağlam'ın vahşi bir şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı. Kardeşi ve çocukları Dursiye Sağlam'ın şüpheli kaybının aydınlatılması için atv'nin başarılı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Dursiye Sağlam, eşiyle birlikte biriktirdikleri 10.000 TL'yi alarak kayıplara karışmıştı. Dursiye Sağlam'ı aralarında yasak aşk olduğu iddia olan Ahmet Cönk ile gittiği ve kendisinin sevgilisi tarafından öldürülmüş olabileceği öne sürülmüştü.

Ahmet Cönk cinayet iddialarını reddetmişti!

Tır şoförü Ahmet Bey dün yayına telefonla bağlanmış ve gece dörtte Dursiye Hanım'ı istediği yere bıraktığını söylemişti. Dursiye Sağlam'ı öldürdüğü iddialarını kabul etmeyen Ahmet Bey, Salı gününden bu yana Dursiye Hanım'ı görmediğini öne sürmüştü. Canlı yayında Dursiye Sağlam'a "abla" olarak hitap eden Ahmet Cönk'e Müge Anlı tepki gösterdi. Ahmet Cönk'e bir tepki de Dursiye Hanım'ın kızı Derya'dan geldi. Derye, annesinin nerede olduğunun hesabını Ahmet Cönk'e sordu.

Ahmet Cönk, "abla" dediği sevgilisi Dursiye Sağlam'ı öldürdüğünü itiraf etti!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, dünkü yayının ardından gözaltına alınan Ahmet Cönk'ün cinayeti işlediğini itiraf ettiği söyledi. Anlı, Cönk'ün ifadesinde Dursiye Sağlam ile ilişkisini noktalamak istediğini ;ancak Dursiye Sağlam'ın bunu kabul etmediğini belirttiğini dile getirdi. Ahmet Cönk'ün ablam dediği kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

İlgili diğer haber için tıklayın!

CANLI YAYIN