"Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi!" depremzedelerin yaralarını sarmak için Elazığ'da!

GİRİŞ TARİHİ:  18.02.2020, 12:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Şubat 2020 Salı, 12:25
"Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi!" depremzedelerin yaralarını sarmak için Elazığ'da!

Müge Anlı'nın başlattığı "Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi!" projesine büyük destek! 7 milyon 583 bin bağış toplandı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Şubat Salı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Son dakika Müge Anlı! "Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi" projesi Elazığ Çadırkent'te hizmete girdi!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı yaptığı programlar kadar sosyal yardım projeleriyle de ses getirmeye devam ediyor. atv'nin başarılı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, faali meçhul cinayeti aydıntıyor, bir çok kaybı sevdikleriyle kavuşturuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te başlatılan, Kızılay'ın da destek verdiği "Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi" tırı Elazığ'da hizmet vermeye başladı.

"Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi" Elazığ Çadırkent'te hizmet vermeye başladı!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı başlattı, yüzbinler projeye destek oldu! Yardımseverler tarafından büyük ilgi gören ve gün geçtikçe büyüyen projeye Türkiye'nin dört bir yanından destek yağdı. Müge Anlı, geçtiğimiz hafta "Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi" projesini başlatmıştı. İhtiyaç sahiplerine yardım için yola koyulan aşevinin ilk durağı 6.8 büyük depremle sarsılan Elazığ Çadırkent oldu. Depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Elazığ'da ilk yemek dağıtıldı.

"Müge" yazarak 2868'e mesaj atarak 10 tl bağışta bulunabilirsiniz!

Başarılı isim Müge Anlı, bir hafta gibi kısa bir sürede toplanan bağış miktarının 7 milyon 583 bin lira olarak açıkladı. Anlı, rekor bağıştan duyduğu mutluluğu paylaştı. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

İlgili haber için tıklayın!

CANLI YAYIN