Esra Erol'da programına katılan Perihan Palaz'dan olay yaratacak iddialar!

GİRİŞ TARİHİ:  20.02.2020, 17:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Şubat 2020 Perşembe, 17:50
Esra Erol'da programına katılan Perihan Palaz'dan olay yaratacak iddialar!

Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 20 Şubat Perşembe! | Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Perihan Palaz: " Birlikte yaşadığım Tahir Karagöz velayeti bende olan üç çocuğumu kaçırıyor! "

atv'nin başarılı programı Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Perihan Palaz, 11 yıldır dini nikahlı olduğu Tahir Karagöz'ün 3 çocuğunu kaçırdığını söyledi. Perihan Hanım, Afyon Çayyeşilyurt'ta yaşarken Tahir Bey'in sen ailenin yanına Eskişehir'e git dediğini ve çocukları da alıp ortalardan kaybolduğunu anlattı. Tahir Karagöz'ün Eskişehir'e kendisinin götürdüğünü belirten talihsiz kadın, yaklaşık 2 yıldır evlat hasreti çekiyorum, dedi. Perihan Hanım, Tahir Bey'in ablasının kendisine "Eşin başka bir kadın kaçırdı, çocuklarına ben bakıyorum. Merak etme..." dediğini öne sürdü. Palaz, Karagöz'ün kendisiyle birlikteyken 3 kez daha dini nikah kıydığını ve bu birlikteliklerden başka çocukların da dünyaya geldiğini söyledi.

Perihan Palaz'ın şiddet iddiası!

Perihan Hanım, Tahir Karagöz'ün kendisine defalarca şiddet uyguladığını, yüzünde darp izleri olduğunu ve burnunda kırıklar oluşturduğunu belirtti. Tahir Karagöz'ün maddi durumu iyi olduğu için kendisine resmi nikah kıymadığına değinen Perihan Palaz, kendisine hizmetçi gibi davranıldığını iddia etti.

Tahir Karagöz telefon hattında!

Perihan Palaz'ın çocuklarına şiddet uyguladığını öne süren Tahir Karagöz: "Çocukları gönderdim ;ancak Perihan Palaz'ın ailesi kabul etmedi ve geri gönderdiler! Tülay ile beraberim doğrudur"dedi.

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

CANLI YAYIN