Tuğba Özbek ve Nedim Süzgün'ün heyecanlı bekleyişi!

GİRİŞ TARİHİ:  20.02.2020, 11:35 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Şubat 2020 Perşembe, 11:38
Tuğba Özbek ve Nedim Süzgün'ün heyecanlı bekleyişi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te heyecanlı bekleyiş! Tuğba Özbek'in babası Nedim Süzgün mü? Müge Anlı, Tuğba Özbek'in hiç görmediği babasını buldu mu? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Şubat Perşembe! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 20 Şubat Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

25 yaşındaki 4 çocuk annesi Tuğba Özbek hiç görmediği babasını bulmak için atv'nin başarılı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Çocukluğunun çok zor geçtiğini anlatan Tuğba Hanım, baba hasretini sonlandırmak istedi. "O boşluğu doldurmak istiyorum" diyen Tuğba Hanım, Müge Anlı ve ekibi sayesinde kısa sürede baba olarak bildiği Nedim Süzgün ile kucaklaştı.

"İnşallah benim kızım çıkar!"

Önce yayına telefonla bağlanan ardında da stüdyoya gelen Nedim Bey, bir kızı olduğunu bilmediğini söyledi. Nedim Bey'in fotoğrafını ilk kez canlı yayında gören Tuğba Özbek duygusal anlar yaşadı. Yakın çevresinin eleştirileri dolayısıyla buruk bir şekilde yayına çıkan genç kadın, annesinin sözlerine güvenemediğini bu sebeple DNA testi yapılmasını istedi. Tuğba Özbek ve Nedim Süzgün, vakit kaybetmeden kan örneği veren ve gerekli testleri yaptırdı. Nedim Süzgün: "İnşallah benim kızım çıkar. Ben çok heyecanlıyım. Süreç nasıl geçecek ben de bilmiyorum!" dedi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN