Nuray Türkkan evden neden kaçtı?

GİRİŞ TARİHİ:  25.02.2020, 18:16 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Şubat 2020 Salı, 18:46

Mehmet Gülten Yatağan çifti kızları için Esra Erol canlı yayınına katıldı. Kızları Nuray Türkkan 2 Şubat’ta kocası ile yaşadığı evden çıkıp gittiğini söylediler. İzleyenleri hayrete düşüren ise, gitme hikâyesi oldu. Anne babası, eşine uyku ilacı veren Nuray Türkkan’ın evdeki 83 bin lirayı da alarak ortadan kaybolduğunu söyledi.

Mehmet Gülten Yatağan çifti kızları Nuray Türkkan uyku problemleri yaşadığı için uyku ilacı kullanıyordu. Olay günü çocuklarını üst komşuya gönderip, eşine de "ben de komşuya gidip geleceğim" diyerek evden çıkıyor. Öncesinde ise, kapıyı üstüne kilitlediği eşine, kendi kullandığı uyku ilaçlarından verdiği de anlaşılan Nuray Türkkan'ın bu ilk kaçışı değildi. Daha önce de 5 defa evden kaçan Nuray, anne babasını anlattığına göre baskı altında. Kadının Serkan Yaman ile Çağrı denilen iki kişinin yanında bir yerde zorla tutulduğu düşünülüyor. Üstelik bu son kaçışında eşinin iddiasına göre ev için biriktirdikleri 83 bin lirayı da yanına almıştı. Babası Mehmet Bey'in anlattığına göre Nuray "Döneceğim ama param yok" demişti. Bir kaçışında Kıbrıs'tan, bir diğerinde de sığınma evinden getirdiğini söyleyen babası kızının kumarhane işleten bir kişinin yanında olduğundan şüphelendiğini söyledi.

Nuray Türkkan bir yalan makinası mı?

Sosyal medya aracılığı ile bir takım kişilerle bağlantı kuran Nuray Türkkan defalarca ailesine boşanmak istediği söylemişti. 11 ve 4 yaşındaki iki çocuğu olan kadının dengesinin yerinde olmadığını düşünen ailesi Esra Erol'dan yardım istedi. 11 yıllık evli olan kızlarının son 5 yıldır böyle olduğunu anlatan çift çocukların da psikolojisinin etkilendiğini söyledi. Kızlarını evlatlıktan reddeden baba, çocukların velayetlerinin de babaya verilmesini istedi.

Canlı yayında hakkında iddiaları yanıtladı!

Kocasına uyku ilacı vererek evi terk eden Mehmet-Gülten çiftinin kızı Nuray canlı yayına bağlandı. Eşinden şiddet görmesine rağmen anne babasının kendisine sahip çıkmadığını söyledi. İki sefer boşanma davası açtıklarını, "Ailem avukatımı tehdit etti." diye konuştu. "Vücudumdaki morlukları gördükleri halde hiçbir şey yapmadılar" dedi. 2019'da baskılar nedeniyle psikolojik tedavi gördüğünü anlatan Nuray Türkkan, kocasının kendisini sürekli aşağıladığını ifade etti. Çocukları komşuya bırakıp gitmesinin kabul edilir olmadığını söyleyen Esra Erol "Kendi yaşadıklarında haklı olabilirsiniz ama çocuklarınıza bu durumu yaşatmaya hakkınız yok!" dedi. Eşinden daha önce boşanmak istemeyen kocası da artık ayrılmak istediğini söyledi.

"Nuray benim sevgilim!"

Canlı yayına katılan Serkan Yaman ise, Nuray Türkkan'ın kendisini aradığını, gelip almasını istediğini söyledi. Aile kızlarına, başka kızlarla birlikte fuhuş yaptırıldığını iddia etti. Serkan Yaman'a savcılıkta verdiği ifadeyi neden değiştirdiği soruldu.

Haberin videosunu izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN