Sezai Harman'ı eşi Ayşe Harman mı öldürdü?

GİRİŞ TARİHİ:  26.02.2020, 13:00 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Şubat 2020 Çarşamba, 13:01
Sezai Harman'ı eşi Ayşe Harman mı öldürdü?

Eşi Sezai Harman'ı zehirlediği iddia edilen Ayşe Harman sessizliğini bozdu! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen akıllara durgunluk veren olayda sıcak gelişme! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Ayşe Harman eşini zehirleyerek mi öldürdü?

Manisa Ahmetli'deki evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 64 yaşındaki Sezai Harman'ın eşi Ayşe Harman tarafından zehirlendiği iddia ediliyordu. Üvey çocuklarının yanı sıra öz çocukları da Sezai Harman'ın ölümününden Ayşe Harman'ı sorumlu tutuyordu. Aile fertleri ve Sezai Bey'in kardeşleri Ayşe Hanım hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ayşe Harman cinayet iddialarını kabul etmedi!

Çiftçilikle uğraşan talihsiz adamın ölümünde kullanıldığını iddia ettiği sıvıyı kızı Canan Dağcı, Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna getirmiş ve Manisa Emniyet'i yayının ardından sıvıyı incelemek için almıştı. Suçlamaların odağındaki Ayşe Hanım iddiaları reddetti. Yaşlı adamın yemeğine zehir kattığı iddiası üzerinde durulan Ayşe Hanım, çelişkili sözleriyle yine şimşekleri üzerine çekti. Aile, zehrin kana çabuk karışmasını sağlamak için pekmezin içine konulduğunu öne sürdü.

Harman çifti boşanmak üzereydi!

Ayşe Harman'ın Sezai Harman'a boşanma davası açtığı ;ancak mal varlığından yararlanamayacağını anlayınca boşanmaktan vazgeçtiği anlattı. Sezai Harman'ın eşine karşı yazdırdığı dava dilekçesinde yer alan "Seni sevmiyorum benim dengim değilsin. Mutlu değilim. Senin evini yakacağım. Seni zehirleyeceğim.Geberince emekli maaşını yiyeceğim." satırları dikkat çekti.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

İlgili haber için tıklayın!

CANLI YAYIN