İki kardeş yıllar sonra evlatlık olduğunu öğrendiler!

GİRİŞ TARİHİ:  28.02.2020, 12:11 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Mart 2020 Çarşamba, 11:44
İki kardeş yıllar sonra evlatlık olduğunu öğrendiler!

Yıllarca birbirlerini kardeş bilip bir gün evlatlık olduklarını öğrenen Özlem Yılmaz ve Murat Barut biyolojik ailelerini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu.Programda kardeşlerden biri için umut verici gelişmeler yaşandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Şubat Cuma! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm!

Filmlere konu olacak hikaye!

Murat Barut, 15 yaşındayken Özlem Yılmaz'ın evlatlık alındığı belgeye ulaşmış ;ancak konuyu kimseye söylememeyi tercih ettiğini anlattı. Belgede kardeşinin isminin Ebru olduğunu gören Murat Bey, konula alakalı başka bir bilgi bilmediğini söyledi. Yıllarca kardeşinin evlatlık olduğunu saklayan 50 yaşındaki Murat Barut, aile içindeki bir tartışmada kendisiyle ilgili gerçekle de yüzleşmek zorunda kaldı. Murat Barut da tıpkı kardeşi gibi evlatlık alınmıştı.

İlk kez kucaklaştılar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 28 Şubat Cuma neler oldu? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Aile, 1969 doğumlu Murat Barut'u 3- 4 günlük bir bebekken Mersin'deki bir otobüs durağında, Özlem Yılmaz ise 1974 yılında Adana'da bir hastaneden aldıklarını söylemişti. Özlem Hanım için dün sıcak bir gelişme yaşandı. Telefonla yayına bağlanan Havvaana Doğan, Özlem Yılmaz'ın kardeşi olabileceğini söyledi. Havvaana Doğan ve halası stüdyoya geldi. Canlı yayında duygusal anlar yaşandı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN