Lise öğrencisi Meryem Demir nerede?

GİRİŞ TARİHİ:  03.03.2020, 13:13 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Mart 2020 Salı, 15:03
Lise öğrencisi Meryem Demir nerede?

Evden okula gitmek için evden çıkan Meryem'den 6 gündür haber alınamıyor. Lise 2. sınıf öğrencisi Meryem Demir'i kuzeni mi kaçırdı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Mart Salı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

26 Şubat'ta İstanbul Ümraniye'de 23 yaşındaki kuzeni tarafından kaçırılan 16 yaşındaki lise öğrencisi Meryem Demir, atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te arandı. 16 yaşındaki çocuğun yanına hiçbir kişisel eşyasını almadan ortadan yok olması kaçırılma iddiaları doğrular nitelikteydi.

"Kaçırılacağım" diye şikayet dilekçesi yazdı!

Henüz reşit olmayan Meryem'in kaybı endişe yarattı. Aile, Sami'den kaçmak için kızlarının okulunu değiştirdiklerini söyledi. İki gün önce kuzeni Sami hakkında şikayette bulunan Meryem'in olayın hemen ardından ortadan kaybolması dikkat çekti. Sami'nin daha önce de bir kadını kaçırmaya çalışmaktan mahkemesi olduğu belirtildi.

Sami'nin babası Veysel Akkaya'dan şoke eden iddialar!

Veysel Akkaya, Meryem'in annesi Öznur Hanım'ın, Sami ve Meryem'i üç sene önce sevgili olmalarını istediğini iddia etti. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı: "O çocuğu ortaya çıkaracaksınız" diyerek olaya tepki gösterdi. Veysel Bey, kaçırma olayından haberi olmadığını iddia etti. Anne Öznur Hanım, "Kızımı geri getirin, nasıl kandırdınız?" diyerek akrabalarına sitem etti.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN