"Ağabey" dediği komşusu tarafından kaçırılan Tuğba Karaca yaşadığı zorlu günleri anlattı!

GİRİŞ TARİHİ:  03.03.2020, 11:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Mart 2020 Salı, 14:50
"Ağabey" dediği komşusu tarafından kaçırılan Tuğba Karaca yaşadığı zorlu günleri anlattı!

Bir hafta sonra bulunan Tuğba, annesiyle kavuşmak için atv'nin fenomen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert "stüdyosuna geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Mart Salı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

İzmir'den Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Fahriye Karaca bir haftadır kayıp olan 25 yaşındaki kızı Tuğba Karaca'nın komşuları Ali Başcan tarafından kaçırıldığını söyledi. Başına geleceklerden habersiz olan genç kız o gün evden işe gitmek için çıkmıştı. Kızının hayatından endişe eden Fahriye Hanım endişelerini anlattı.

Kabus dolu 7 gün geçirdi!

Araştımacı gazeteci Müge Anlı, korku ve endişe içerisinde kızından gelecek haberi bekleyen Fahriye Hanım'a ilk güzel havadisi dün canlı yayında verdi. Kızı Tuğba ile adliyede buluşan baba Ahmet Karaca'nın sözleri eşinin yüreğine su serpti. Günler sonra özgürlüğüne kavuşan genç kız, annesiyle canlı yayında kucaklaştı.

Sekiz günlük hasret Müge Anlı'da son buldu!

"Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı" diyen genç kız, dört beş ev ve araba değiştirerek kendisini sakladıklarını belirtti. Babasının kendisini her seferinden kıl payı kaçırdığını anlatan Tuğba, annesine sarılarak teselli buldu. "Ağabey" dediği komşusu tarafından alıkoyulan Tuğba'nın anlattıkları herkesi şoke etti. Genç kız, iş yerine gitmek için komşusunun aracına bindiğini sonrasında ise zorla alıkoyulduğunu belirtti.

Bir hafta boyunca dağda zorla tutuldu!

Kendisini kaçıran kişilerin annesinin Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmasını istemediklerini söyleyen Tuğba, gönlünün Ali Başcan'da olduğu yönünde ifade verilmesi şartıyla özgür bırakıldığını söyledi.. Genç kız, babamın arkamda olduğunu öğrenince yaşadığım her şeyi anlattım, dedi ve kendisini kaçıranlardan şikayetçi oldu.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN