Remziye Yelegen ile kızı Aysun'un ağlatan kavuşması!

GİRİŞ TARİHİ:  05.03.2020, 11:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Mart 2020 Perşembe, 12:46
Remziye Yelegen ile kızı Aysun'un ağlatan kavuşması!

17 Şubat'tan bu yana kendisinden haber alınmayan Remziye Yelegen ile kızı Aysun'u Müge Anlı ve ekibi kavuşturdu. Göz yaşartan kavuşma da duygusal anlar yaşandı. Anne- kızın hayat mücadelesi başta Müge Anlı olmak üzere herkesi derinden etkiledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Mart Perşembe! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 5 Mart Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı!

3 çocuk annesi 45 yaşındaki Remziye Yelegen 17 Şubat günü İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evlerinden ayrılıp kayıplara karışmıştı. Programımıza başvuran küçük kızı Aysun ve teyzesi Dudu Duran seyyar satıcılık yapan Remziye Yelegen'in yaşadığı zorlukları canlı yayında anlattılar.Günlerdir kayıp olan seyyar satıcı kadının kızıyla birlikte mutfağı ve banyosu bile olmayan tek göz evde yaşadığı ortaya çıktı.

Müge Anlı Remziye Yelegen'i buldu!

Endişe içerisinde annesinden gelecek haberi bekleyen Aysun Yelegen, yaşadıkları evi Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine gösterdi. Tek göz evin depremde tavanı çökmüştü. Annesi gittiğinden bu yana evlerinde kalamayan Aysun'un tek isteğiyse annesinin sağ salim eve dönmesiydi. Trafik ışıklarında çorap satarak geçimini sağlamaya çalışan Remziye Yelegen ile ilgili çok sayıda ihbar alan ekip zaman kaybetmeden harekete geçti.Sokak sokak Remziye Yelegen'i arayan Müge Anlı'nın ekibi sonunda günlerdir kayıp olan kadını buldu.

Anne kızın göz yaşartan kavuşması!

Gaziosmanpaşa'da bulunan kadın gözyaşları içinde yaşadığı zorlukları anlattı. Borçlarım yüzünden evden uzaklaşmak zorunda istedim, diyen Remziye Hanım kızına kıyamadığı için uzaklaşamadığını söyledi. İçini Müge Anlı ile Tatlı Sert mikrofonlarına döken Remziye Hanım ile kızı Aysun birbirlerine sımsıkı sarıldı. Büyük kavuşma başta araştırmacı gazeteci Müge Anlı olmak üzere herkesi duygulandırı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN