Çağla Tuğaltay'ın katil ya da katilleri hala aramızda! Son 87 gün!

GİRİŞ TARİHİ:  11.03.2020, 12:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Mart 2020 Çarşamba, 14:32
Çağla Tuğaltay'ın katil ya da katilleri hala aramızda! Son 87 gün!

5 Haziran'da zaman aşımı doluyor! Yaklaşık 20 yıl önce vahşice katledilen 15 yaşındaki lise öğrencisi Çağla Tuğaltay'ın katilini arıyor.Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 11 Mart Çarşamba neler oldu?

Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Okuldan çıktıktan sonra evine gelen Çağla Tuğaltay, vahşice katledildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 5 Haziran 2000'de İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya'daki evinde hayatının baharında boğazı kesilerek öldürülen 15 yaşındaki Çağla'nın cinayetini yeniden canlı yayına taşıdı. Yaşasaydı 35 yaşında olacak olan Çağla'nın katil ya da katilleri kim? Yıllardır kızının katilinin peşinde olan anne Gülnur Saygı, zaman aşımından dolayı kalan süreye dikkat çekti. MHP Konya Milletvekili Esin Kara zaman aşımıyla ilgili TBMM'ye teklif sunmuştu. Gülnur Saygı, Devlet büyüklerine seslenerek zaman aşımıyla ilgili yardım istedi.

Tüyler ürperten Çağla Tuğaltay cinayetinde son 87 gün!

Tecavüz bulgusuna rastlanmayan genç kızın olay anında bağırmaması ve kapıda zorlama olmaması şüpheleri Çağla'nın yakın çevresinde toplanmıştı. Cinayet günü bir çok kişinin eve girmesi delillerin yeterince incelenmesini engelmişti. Müge Anlı'nın yeniden gündeme taşıdığı Çağla cinayetinde gelen ihbarları değerlendiren ekipler iki kişinin DNA örneğini almıştı. Anlı, şüphelenilen iki kişiden DNA örnekleriyle ilgili sonuç çıktığını belirtti. Yapılan karşılaştırmada şüphelilerden alınan DNA örneklerin Çağla'nın tırnak arasından çıkan DNA örneği ile uyuşmadığı öğrenildi.

İlgili haber için tıklayın!

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN