DNA testi sonucu açıklandı! Şok gelişme!

GİRİŞ TARİHİ:  11.03.2020, 11:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Mart 2020 Çarşamba, 12:37
DNA testi sonucu açıklandı! Şok gelişme!

atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert filmleri aratmayan konuları ekrana taşımaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Mart Çarşamba! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı yeni bölüm!

Nesrin ve Fethi Barut'un çocukları olarak büyüyen Murat Barut ve Özlem Yılmaz birbirlerini ağabey ve kardeş olarak biliyorlardı. Murat Barut 15 yaşındayken öz kardeşi olarak bildiği Özlem Yılmaz'ın evlatlık alındığına dair belgeleri gördü. Konuyu yıllarca kimseye söylemeyen Murat Bey'in acı gerçekle yüzleşmesi ve kendisin de evlatlık olduğunu öğrenmesi uzun sürmedi. Belgede kardeşinin isminin Ebru olduğunu gören Murat Bey, Özlem Hanım ile birlikte biyolojik ailelerinin bulunması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Yıllar sonra evlatlık olduklarını öğrendiler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 11 Mart Çarşamba neler oldu? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Hikayeleri farklı, kaderleri aynı olan Murat Barut ile Özlem Yılmaz, biyolojik ailelerini bulunması için gerçeklerin peşinde düştü. Aile, 1969 doğumlu Murat Barut'u 3- 4 günlük bir bebekken Mersin'deki bir otobüs durağında, Özlem Yılmaz'ı ise 1974 yılında Adana'da bir hastaneden aldıklarını söylemişti. Telefonla yayına bağlanan Havvaana Doğan, Özlem Yılmaz'ın kardeşi olabileceğini belirtmişti. İki kadın DNA testi yaptırdı.

DNA testi sonucu canlı yayında açıklandı!

Sonucu gözyaşları içinde bekleyen iki kadına Murat Barut destek oldu. Müge Anlı, testin sonucunun negatif olduğunu açıkladı. Özlem ve Havvaana'nın kardeş olmadığı canlı yayında öğrendi.

İlgili haber için tıklayın!

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN