Engelli evladı ve 45 günlük bebeğiyle ortada kalan bir annenin isyanı!

GİRİŞ TARİHİ:  17.03.2020, 17:19 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Mart 2020 Salı, 17:22
Engelli evladı ve 45 günlük bebeğiyle ortada kalan bir annenin isyanı!

Bir kadın hikayesi! atv'nin başarılı programı Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. "2 cocuğum için DNA testi istiyorum!"

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 17 Mart Salı|

35 yaşındaki Binnur Göze, başarılı televizyoncu Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. 11 yaşında engelli bir evladı ve 45 günlük bir bebeği bulunan Binnur Hanım, 2008 yılında evlendiğim eşim Duran Göze ailesini başka bir kadın için terk etti, dedi. Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Göze'nin hayat hikayesi başta stüdyodakiler olmak üzere herkesi hüzünlendirdi.

"2 çocuğum için DNA testi istiyorum!"

Ailesindeki sorunlardan dolayı küçük yaşlardan Duran Göze ile evlendiğini belirten genç kadın, eşinin kırk beş günlük bebeğini görmek bile istemediğini belirtti. Duran Bey tarafından maddi manevi tehdit edildiğini söyleyen Binnur Göze, eşinin çocukların kendisinden olmadığını ve bu sebepten 2 çocuğuna da DNA testi yapılmasını istedi.

CANLI YAYIN