Müge Anlı'da aranan Özcan Eren hakkında kan donduran gelişme!

GİRİŞ TARİHİ:  17.03.2020, 11:26 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Mart 2020 Salı, 13:12
Müge Anlı'da aranan Özcan Eren hakkında kan donduran gelişme!

7 Şubat'tan bu yana kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki Özcan Eren'i arama çalışmaları devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 17 Mart Salı! Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm!

İsmail ve Hatice Eren çifti kayıplara karışan oğulları Özcan Eren'i aramak için atv'nin başarılı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. 7 Şubat'ta Manisa Soma'da sırlarla dolu şekilde ortalardan kaybolan 22 yaşındaki gencin kaybıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. An be an gelişmeleri takip eden Eren Ailesi, veteriner Hekim Mehmet T'yi suçladı.

Kesik kol bulundu, arama çalışmaları başlatıldı!

Kayıp gencin telefon sinyalinin en son alındığı nokta olan Sevişler Baraj Gölü'nde bulunan kesik kolun ardından bölgede hareketli anlar yaşandı. Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri ve ilçe jandarma ekipleri baraj gölündeki çalışmalarını genişletti. Afad, Manisa Sualtı Koruma Kurtarma Timi ile birlikte kesik kolun ait olunduğu bedenin aranmasına gün boyu devam edildi. Kötü hava koşulları baraj gölü ve çevresindeki arama çalışmalarını olumsuz etkiledi. Çalışmalara bir süreliğine ara verildi. Özcan Eren nasıl kayboldu?

Aileden 450.000 TL fidye istendi!

"Olaydan kimseye söz etmeyeceksiniz!" uyarısında bulunulduğu "Kimsenin haberi olmasın, çok önemli ve gizlidir" satırlarının yer aldığı notta eğer para teslim edilmezse Özcan'ın öldüreceğinin söyleniyordu. Mektupta ısrarla Özcan'ın fidye parası için kaçırıldığı vurgusunun yapılması ise dikkat çekmişti. Fidyecinin ilginç diğer bir isteği de parayı dede Şaban Eren'in getirmesini istemesiydi.

Mehmet T. tutuklandı!

Şüpheli Veteriner Hekim Mehmet T. sorgusunda, fidye mektubunu Özcan'la birlikte yazdıklarını kabul etti. Mehmet, genci kendisinin öldürmediğini öne sürse de delilleri karartmak ve adli makamları yanlış yönlendirmek suçundan tutuklanıp ceza evine gönderildi. Soma'da kaybolan başka biri kişi olmadığı için, bulunan ceset parçasının kendi oğullarına ait olduğunu düşünen aile, Mehmet'in artık suçunu itiraf edip cezasını çekmesini istedi.

Mehmet T.'den eski çalışanına ölüm tehditi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine röportaj veren bir kadın 5 yıl önce Mehmet T. ile kısa süreli çalıştığını söyledi. Mehmet T.'nin verdiği sözleri tutmadığını, tedavi etmeye çalıştığı hayvanları yeterince uyuşturmadan ameliyat ettiğini anlattı. Yaşadığı bir tartışmayı dile getiren eski çalışan, Mehmet T.'nin kendisine, seni burada öldürsem kimsenin ruhu duymaz, dediğini belirtti. Sinirlendiği zaman çok canice bakıyordu diyen kadın, şüpheli Mehmet'in bagajında satır, tel, ip ve boş çuval olduğunu gördüğünü söyledi.

İlgili haber için tıklayın!

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN