Soma'da vahşet! 22 yaşındaki Özcan Eren'in acı sonu!

GİRİŞ TARİHİ:  18.03.2020, 11:16 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Mart 2020 Çarşamba, 12:48
Soma'da vahşet! 22 yaşındaki Özcan Eren'in acı sonu!

Kayıp Özcan Eren'e ait izler aranıyordu! Öldürülüp baraja atıldığı ortaya çıktı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 18 Mart Çarşamba! Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm! Özcan Eren'in telefonun son sinyal verdiği baraj gölünde bir kol bulunmuştu. 7 Şubat'tan bu yana kayıp olan Özcan Eren'in son olarak Soma'da Veteriner hekimlik yapan Mehmet Tahta ile buluştuğunu ortaya çıktı. Gencin telefonunu son olarak Sevişler Baraj Gölü'nün yakınlarında sinyal vermişti.

Kesik kol bulundu, tutuklandı!

Evin kapısına bırakılan bir garip fidye mektubu, her defasında değişen ifadeler ve araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın ısrarla işaret ettiği baraj gölü Özcan Eren'i başına korkunç şeyler gelmiş olabileceği ihtimalini güçlendiriyordu. Baraj gölünden gelen haber her şeyi değiştirdi. Fidye mektubunu yazdığını ama Özcan'ı öldürmediğini söyleyen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, gözler Sevişler Baraj Gölü'ndeki arama çalışmalarına çevrilmişti.

Soma'da vahşet!

Dün öğlen saatlerinde olayla ilgili ilk ipucuna ulaşıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nden 1'i dalgıç 5 kişilik ekip daha olay yerine geldi. Yapılan dalışlar sonrası korkunç olay aydınlığa kavuştu.Aramalarda insan vücuduna ait parçalara ulaşıldı.Parçalar delil torbalarına yerleştirildi. Bölgeye gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından çıkartılan insan vücuduna dair uzuvlar cenaze arabasına konuldu. Cenaze incelemek için adli tıpa götürülürken Özcan Eren'in ailesinin de teşhis için çağırılacağı öğrenildi.

İlgili haber için tıklayın!

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN