Bala Hatun sırrını Osman Bey'e açıkladı

GİRİŞ TARİHİ:  25.03.2020, 23:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Mart 2020 Perşembe, 16:57
Bala Hatun sırrını Osman Bey'e açıkladı

'Kuruluş Osman'ın heyecanla takip edilen 16’ıncı bölümü #TürkTeslimOlmaz etiketiyle ekrana geldi. Bu bölümde Osman Bey ve Bala Hatun aşkında yeni gelişmelere sahne oldu.

Moğollar tarafından yaralandıktan sonra Elif Ana tarafından tedavi edilerek hayata tutunan ancak yarası nedeniyle çocuğu olmayacağını öğrenen Bala Hatun, bu gelişmenin ardından Osman Bey'den uzaklaşmıştı.

Osman Bey, Bala Hatun'un bu tavrının sebebini anlamaya çalışırken araya Selcan Hatun'u soktu ve nihayet işin aslını öğrendi.

Osman Bey, Bala Hatun'a şu sözlerle seslendi: "Benim duam sensin. Sen ol, evlat Allah'ın takdiridir. Biz birbirimize böyle sevdalıyken, bir hançer yarasının gücü yetmez bizi ayırmaya Bala. Sensizlik beni dağıtır, sensizlik benim yarınla aramda en büyük engeldir. Sen bana güçsün, kuvvetsin, yoluma ışıksın, sen hayalimsin, sevdamsın! Şeyhimin rızasını alıp seninle yuva kurmaktan öte hayalim yoktur… Sen benim kara sevdamsın hatun! Allah evlat vermezse ona da razıyım. Seninle olduktan sonra her şeye razıyım. De hele, sen de razı mısın?" Bala Hatun'un cevabı ise "Sen ol da, ben her şeye razıyım Osman!" oldu...

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 16'ıncı bölümü de seyirciden büyük ilgi gördü.

CANLI YAYIN