Dündar Bey'in gözyaşları sel oldu

GİRİŞ TARİHİ:  01.04.2020, 22:17
Dündar Bey'in gözyaşları sel oldu

'Kuruluş Osman'ın ilgiyle izlenen 17'inci bölümünde, Dündar Bey'in oğlu Batur'un naaşıyla karşılaştığı sahnede gözyaşları sel olup aktı.

Alişar Bey'in kaçırıp konağına götürdüğü Dündar Bey, Kayı Obası'ndan gelen eşi Zöhre Hatun ve kızı Aygül'le buluştu. Dündar Bey'in öldüğünü sanan ikili büyük şok yaşarken, ailenin yeniden bir araya geldiği sahnede duygusal anlar yaşandı.

Zöhre Hatun'un oğlu Batur'un naaşını da yanında getirmesiyle Dündar oğluyla vedalaşma fırsatı buldu. Oğlunun katilinin Alişar Bey olduğunu bilmeyen Dündar, gözyaşlarına boğulurken "Benim aslan oğlum, can parçam, evladım! Yakışır mı sana kara toprak! Yakışır mı gencecikken solup gitmek? Bunu edenlere hesabını soracam Baturum! Gözün arkada kalmasın! Sana kıyanların yanına bırakmayacam! Acımı evladımla beraber toprağa gömecem. Öfkemse tasmalı itimdir, her adımda yanımda gezdirecem!! Gayrı karşılarında başka bir Dündar vardır artık. Hepsini, böcek gibi tek tek ezecem!" sözleriyle intikam yemini etti.

Dündar, oğlunun katilinin Alişar Bey olduğunu öğrenebilecek mi? Kayı Obası'ndan ayrılan Zöhre ve Aygül şimdi ne yapacak? Alişar Bey oyununu sürdürüp Osman Bey'i saf dışı bırakabilecek mi?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 17'inci bölümü de seyirciden büyük ilgi gördü.

CANLI YAYIN