Evden kaçan Fadime Hanım'ın eşi Hüseyin Bey'in gözyaşları!

GİRİŞ TARİHİ:  02.04.2020, 18:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Nisan 2020 Perşembe, 18:31
Evden kaçan Fadime Hanım'ın eşi Hüseyin Bey'in gözyaşları!

Esra Erol yeni bölüm | Esra Erol 2 Nisan Perşembe! | Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle! | Esra Erol'da canlı izle! |

İddialara göre 33 yaşındaki Fadime Demir, 30 bin lirayı, 30 kilo yağı ve 5 kilo zeytini alıp 24 Ocak'ta evden kaçtı. Aile, Fadime Aldemir'in en küçüğü 5 yaşında olan 3 çocuğunu ve eşini bırakıp Muzaffer Y. isimli kişiyle kaçtığı iddiasıyla başarılı televizyoncu Esra Erol'dan yardım istedi. Hüseyin Bey ile küçük yaşarda evlenen genç kadının Muzaffer Y. ile tanıştıktan sonra değiştiği belirtildi.

Fadime'nin ailesinin büyük isyanı!

Fadime Hanım'ın 20 yıllık eşi Hüseyin Bey canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Fadime Aldemir'in kendilerini arayarak mutlu olduğunu söylediğini belirten aile yaşanan olaylara isyan etti.

Fadime Aldemir telefon hattında!

30 Bin TL parayı almadığını iddia eden Fadime Aldemir, eşi Hüseyin Bey'in kendisine şiddet uyguladığı söyledi.Şu anda 17 yaşında olan kızlarının 4 yıl önce evlendirilmek istendiğini belirten Fadime Hanım, eşi tarafından silah zoruyla susturulduğunu iddia etti.Aile genç kadından parayı getirmesini ve çocuklarına sahip çıkmasını istedi.

atv'de hafta içi her gün 16.20'de izleyiciyle buluşan Esra Erol'da birbirinden çarpıcı konuları ekrana taşımaya devam ediyor.

CANLI YAYIN