atv’de "Ramazan" ekranı!

GİRİŞ TARİHİ:  21.04.2020, 11:02 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Nisan 2020 Salı, 11:08
atv’de "Ramazan" ekranı!

Bir Ramazan klasiği: Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Sahur Özel Programları...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla atv ekranlarında canlı yayında izleyicisi ile buluşuyor.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar Özel programı bu sene de yine dopdolu olacak. Birbirinden değerli konuklar, Mekke ve Medine'den özel görüntüler, birbirinden özel ilahiler ve kasidelerle gönüller huzur bulacak. Peygamber Efendimizin ve sahabenin hayatından çok özel kesitler, her derdin devası dualar, abdestten namaza, oruçtan zekâta merak edilen sorular ve cevaplarla dolu dolu bir Ramazan programı…

Nihat Hatipoğlu ile İftar Özel: 19.30

Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel: 02.00

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için!

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Film, 6. YY' da Mekke'de, Hz. Muhammed (S.A.V.)'in doğumu ile başlayan ve Efendimiz'in 13 yaşına kadar devam eden süreci, Hz. Muhammed (S.A.V.)'in çocukluğuna naif bir bakış açısıyla yaklaşarak anlatıyor.

İslam'ın doğuşunu ve Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V) 'in çocukluğu ile ilk gençliğini şimdiye dek görülmemiş bir bakış açısıyla ele alan ve Çağrı filminden sonra İslamiyet'e dair imza atılmış en önemli film olan "Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi" Ramazan ayına özel, yeniden atv'de ekranlara gelecek.

4 parça halinde yayınlanacak olan filmin ilk bölümü, 25 Nisan Cumartesi günü, saat 00.30'da atv'de!

CANLI YAYIN