Osman Orhan hakkında şoke eden iddialar!

GİRİŞ TARİHİ:  05.05.2020, 18:11 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Mayıs 2020 Çarşamba, 12:18
Osman Orhan hakkında şoke eden iddialar!

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 5 Mayıs Salı!

35 yaşındaki Bahriye Orhan, 15 yıllık eşi Osman Orhan ile sarsılan yuvalarının akıbetini belirlemek için atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya başvurdu. Eşinin çocukluk aşkı Hilal Adanalı'nın yanına kaçtığını öne süren Bahriye Hanım, Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. 9 ve 14 yaşında iki çocukları bulunan Orhan çiftinin evliliklerindeki soru işaretlerine yanıt arandı.

Bahriye Orhan'ın büyük iddiası!

Bir yıldır eşini görmediğini öne süren Bahriye Orhan, evliliği boyunca şiddet gördüğünü söyledi. Hilal Adanalı ile bir düğünde karşılaştıklarını ve aşklarının yeniden alevlendiği belirten genç kadın yaşadığı zor günleri canlı yayında anlattı. Bahriye Hanım'ın iddiasına göre Hilal Hanım 6 aylık hamile...

Bahriye Orhan kayınvalidesine şiddet uyguladı mı?

Orhan Ailesi'nin hakaretlerine maruz kaldığını dile getiren genç kadın çocuklarıyla tehdit edildiğini öne sürdü. Maddi ve manevi olarak zor durumda olduğunu ifade eden genç kadın, eşinin kendisinden sevgilisiyle yaşamasını kabul etmesini beklediğini söyledi. Osman Bey'in babası Hüsem Bey gelinin arkasında durduğunu ancak gelinin kayınvalidesini dövdüğünü iddia etti.

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de!

CANLI YAYIN