19 yaşındaki Kardelen 67 yaşındaki adamla mı kaçtı?

GİRİŞ TARİHİ:  06.05.2020, 18:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Mayıs 2020 Çarşamba, 18:14
19 yaşındaki Kardelen 67 yaşındaki adamla mı kaçtı?

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 6 Mayıs Çarşamba!

Böylesi ne görüldü ne duyuldu.İddialara göre 8 aylık hamile 19 yaşındaki Kardelen Bilen, 67 yaşındaki bir adamın yanına kaçtı.

Esra Erol'da şoke eden olay!

Ahmet Tevfik Bilen: "8 aylık hamile eşim evi terk etti, eşimi arıyorum!" diyerek atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya başvurdu. 10 Nisan'da İzmir'deki evini terk eden genç kadın iddialara göre 67 yaşındaki bir adamın yanına gitti.

Babası tarafından evlatlıktan reddedilen Kardelen, geçtiğimiz günlerde yayına telefonla bağlanmış ve evden kaçtığını doğrulamış ;ancak yanına gittiği kişinin yaşını ısrarla saklamıştı.Genç kadın eşi tarafından sözlü ve fiziksel şiddete uğradığını, üzerine kapı kitlendiğini öne sürdü.

67 yaşındaki eşinin ihanetine uğrayan kadın Esra Erol'a ulaştı!

Başarılı televizyoncu Esra Erol, yaşlı adamın eşi tarafından ihbar hatlarına gelen mesajları okudu. "Benim kocam 1953 doğumlu 67 yaşında... Kardelen ile aralarında 49 yaş fark var. Eşim üst düzey bir yönetici. 40 yaş üstü çocuklarımız, iki tane torunumuz var. Olacak iş değil..."

"Kardelen'in doğacak bebeğinin babası Ahmet değil!"

Yayına telefonla bağlanan Ahmet'in patronu "Kardelen'in doğacak bebeğinin babası Ahmet değil!" diyerek ilginç bir iddia ortaya attı.

CANLI YAYIN