Covid - 19 hastası Eda nerede?

GİRİŞ TARİHİ:  08.05.2020, 18:01 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Mayıs 2020 Cumartesi, 13:00
Covid - 19 hastası Eda nerede?

5 ay önce nikahının olmasına bir gün kala ortadan kaybolan ve bir daha eve dönmeyen Eda Kaya'nın bir haftadır koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Endişeli aile, genç kızı Esra Erol'da aradı.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 8 Mayıs Cuma!

Ahmet - Nazlı Kaya çifti 19 yaşındaki kızları Eda'nın bulunması için atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya başvurdu. 5 ay önce nikahına 1 gün kala ortadan kaybolan genç kızın akıbeti merak konusu oldu.

Koronaya yakalanan genç kız nerede?

19 Aralık'ta kaybolan Eda Kaya'nın Covid- 19 olduğunu öğrenen aile başarılı televizyoncu Esra Erol'dan yardım istedi. İki hafta önce kendilerine telefon geldiğini söyleyen Nazlı Hanım, kızının kayıp olduğunu belirterek gözyaşlarına boğuldu.

Nikah günü markete su almak için evden çıktı, bir daha geri dönmedi!

5 aydır kızına hasret kalan aile Eda'yı görenlerin programı aramasını istedi. İddialara göre genç kız marketten su alacağım diyerek evden çıktı ve bir daha geri dönmedi.Son olarak kızlarıyla 7 Şubat'ta iletişime geçen aile Eda'nın kendilerine "ne ölümü ne dirimi aramayın" dediklerini öne sürdü. Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Nazlı Hanım, kızının iş yerindeki Elif Özcan isimli bir kişi tarafından aklının çelindiğini ifade etti.

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de!

CANLI YAYIN