Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. Bölüm izle

GİRİŞ TARİHİ:  12.05.2020, 16:50 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Mayıs 2020 Salı, 16:51
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. Bölüm izle

ATV ekranında yayınlanan ve Salı akşamlarına damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan sezon finali bölümüyle yine dizi severlerinin vazgeçilmezi oldu. Sezon finali bölümü sosyal medyada #edho etiketiyle kısa sürede gündeme geldi. Oktay Kaynarca'nın Hızır karakterini canlandırdığı dizinin son bölümünde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölümünü kesintisiz tek parça full videosunu atv.com.tr sayfamız üzerinden yeniden izleyebilirsiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm tek parça kesintisiz full video izle.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde neler oldu?

Hızır bir kez daha ihanete uğrar. Ama bu kez sevdiği, beraber hareket ettiği dostları tarafından… Uzun zamandır gerçek kimliğini saklayan Feyyaz amacına ulaşmıştır. Artık hain planlarını hayata geçirebilecektir. Ama önce masanın hâkimiyetini ele geçirmelidir. Bunun için önce Hızır'ı daha sonra da masanın beyni olarak gördüğü Alpaslan'ı bertaraf etmek istemektedir. Yani namlunun ucuna bu iki ismi koyar. "Kasaplar" lakaplı organize çete ise Türkiye'ye gelmiştir. Ancak onlar Feyyaz'dan farklı düşünmektedirler. Hızır ve Alpaslan'dan ziyade ona yakın olan "kas gücü"nü vurma planlarını Feyyaz'a anlatırlar.

Plan yapılır, Kasaplar ilk vurucu hamleyi yaparlar. Feyyaz bunun üzerine masaya barış teklifi ile gelir. Ama asıl planı masa üyelerini de öldürmektir. Ancak işler onun adına sarpa sarar. Bu sırada İlyas ise Behzat'a karşı sert ve net bir tavır sergiler. Çünkü Behzat'ın da bu işin bir parçası olduğunu düşünmektedir. Artık hiçbir dostunun kalmadığını düşünen İlyas eşinden yani Ömür'den bile şüphelenmeye başlar. Zira Ömür de yaşananları önceden bilmektedir.

İki aile arasında yeniden bir husumet belirir. Ömür de bir taraf seçmek durumunda kalır. Tipi ve Haşmet de Hızır'a cephe almıştır. Emine bunun üzerine resti çeker ve evden ayrılır. Hem kardeşini hem de eşini kaybetmek üzeredir. Hızır bu ayrılık rüzgârını dindirebilecek tek kişidir.

CANLI YAYIN