Esra Erol'a canlı yayında sürpriz doğum günü! Gözyaşlarına boğuldu!

GİRİŞ TARİHİ:  12.05.2020, 17:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Mayıs 2020 Salı, 17:57
Esra Erol'a canlı yayında sürpriz doğum günü! Gözyaşlarına boğuldu!

atv'de hafta içi her gün 16.20'de izleyiciyle buluşan başarılı sunucu Esra Erol sürpriz doğum günü kutlamasıyla gözyaşlarına boğuldu. Erol, canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 12 Mayıs Salı!

Esra Erol doğum günü sürprizi ile canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! atv ekranlarında hafta içi her gün 16.20'de izleyicisi ile buluşan başarılı sunucu Esra Erol, bugün yeni yaşına girdi. Ekibinin hazırladığı videoyla duygusal anlar yaşayan Esra Erol sevinç ve hüznü bir arada yaşadı.

Ünlü sunucu Esra Erol kaç yaşında?

atv'nin başarılı programı Esra Erol'da ilginç olayları ve sıra dışı hayatları ekrana taşımasıyla ve gerçekleri ortaya çıkarmasıyla büyük ses getirmeye devam ediyor. 12 Mayıs Salı günü yayında programın başında Esra Erol'un yeni yaşı kutlandı. Ekibin hazırladığı video karşısında şoke olan ünlü sunucu gözyaşlarına boğuldu. Samimi tavırlarıyla izleyicinin kalbine dokunmayı her zaman başaran Esra Erol sevinci ve hüznü aynı anda yaşadı.12 Mayıs 1982 doğumlu olan Esra Erol ekibinin doğum günü kutlamasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. İşte o anlar!

İzlemek için tıklayın!

"Esra Erol'da" 12 Mayıs 2020 Salı ne oldu?

Uğurcan bugüne kadar hiç görmediği babasını aramak için geldi! Türkiye Uğurcan için tek yürek oldu! Uğurcan'ın annesi Nargüzel tüm gerçekleri anlatmak için stüdyoya geliyor! Cimrilik bir yuvanın sonunu mu getirecek? Doğan ve eşi Cennet stüdyoda karşı karşıya gelecek! Yüzde 70 zihinsel engelli oğlunu bıraktı Tuncay'a kaçtı! Engelli oğluyla ilgili söyledikleri herkesi şoke etti! "Esra Erol'da" programında yaşanan son dakika gelişmeleri

atv'yi canlı olarak izlemek için tıklayın!

.

CANLI YAYIN