Canlı yayını kediler ziyaret etti!

GİRİŞ TARİHİ:  13.05.2020, 12:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Mayıs 2020 Çarşamba, 18:00
Canlı yayını kediler ziyaret etti!

atv Yenibosna Stüdyoları’nda canlı yayınlanan “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” programının dünkü (12 Mayıs) yayına kediler konuk oldu.

İzleyicilerden canlı bağlantılarla soruların geldiği ve Hatipoğlu'nun bir soruyu yanıtladığı sırada stüdyonun içinde iki tane kedi belirdi. Bu sevimli ziyaretçileri gören Hatipoğlu, "Geçtiğimiz günlerde de başka bir tanesi gelmişti. Bunların kardeş olduklarını düşünüyorum. Sürekli yan yanalar. Kedilerden yana şansımız çok, stüdyomuzda fazlasıyla var. Yayına girdikleri esnada da karışmıyorum, bir yerlere tırmanmak ve oynamak istiyorlar. Ben kendi hürriyetlerine bırakıyorum onları. Ekibimizden bir parça oldular artık." dedi.

Hatipoğlu kedilerin yayına gelmesi üzerine bir hatırlatma yaptı. "Dinimiz hayvanlara da büyük önem verir. Biz bu masum kedileri ve ailesini besliyoruz, yediğimiz yemeklerden veriyoruz. Onlara sahip çıkıyoruz. Bu canlılara eziyet edenler, onların masum birer hayvan olduğunu unutanlar, onların dilleri yok. Allah bu hayvanları bizlere nimet olarak gönderdi. Bu masumları yedirin, içirin duasını alın. Karnı doyan bir kedinin miyavlaması size yapılacak en güzel dualardandır. Bunu unutmayın. "

CANLI YAYIN